استاندار سمنان از افزایش بیمهشدگان اجباری در این استان در یک سال اخیر خبر داد و گفت: براساس آمارهای رسمی و برآوردهای استانی روند کاهش بیکاری در استان سمنان تداوم دارد.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، علیرضا آشناگر در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان با اشاره به آخرین آمار اعلام شده مرکز آمار کشور که نشان از جابجایی رتبه این استان از رتبه اول به چهارم کشور داشت اظهار کرد: برخلاف این آمارها، جدا از تحقق تعهد اشتغال استان در سال گذشته که به ایجاد بیش از 10 هزار فرصت شغلی در استان انجامید، آمارهای اعلام شده از سوی تامین اجتماعی استان نیز حکایت از افزایش بیش از 3500 نفری بیمهشدگان تامین اجتماعی و رشد خالص بیمهشدگان اجباری در استان دارد. ضمن آنکه در یک سال اخیر نیز نه تنها شاهد تعطیلی جدی واحدهای صنعتی و تولیدی در استان نبودیم بلکه تعداد زیادی از واحدهای راکد استان نیز به چرخه تولید بازگشتند.
وی با تشکیک در نحوه نمونهگیریها در آخرین سنجش مرکز آمار خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است که متاسفانه در نمونهگیریها ایراداتی وجود داشته و همین سبب شده استان از رتبه اول به رتبه چهارم تنزل بیابد وگرنه همه شواهد در استان گویای افزایش اشتغال و تداوم روند کاهشی بیکاران در استان سمنان دارد.
آشناگر بر ضرورت افزایش حجم نمونهگیریها به منظور پایایی و کاهش خطاهای محاسباتی در پژوهشها تاکید کرد و افزود: باید در این سنجشها به پارامترها و مولفههای بیشتری توجه شود.
لزوم بهرهگیری از سرمایههای بخش خصوصی در توسعه استان
استاندار سمنان بر ضرورت تلاش بیشتر مدیران استان برای جذب اعتبارات ملی تاکید کرد و گفت: اعتبارات عمرانی استانها رقم قابل توجهی نیست لذا مدیران استان باید همه توان خود را در راستای جذب اعتبارات ملی و ارتباط بیشتر با وزارت متبوع خود به کار گیرند.
وی با اشاره به سنجش و رصد مستمر عملکرد دستگاه و مدیران گفت: این ارزیابی و سنجش برپایه چند مولفه اصلی صورت میگیرد که نخستین مولفه آن ارتباط صمیمانه و وسیعتر مدیران با مردم و ارباب رجوع است که خوشبختانه از این نظر در وضعیت مطلوبی هستیم به طوری که استان سمنان از نظر سطح رضایتمندی مردم از دستگاهها در رتبه دوم کشور قرار دهیم.
آشناگر با بیان اینکه ارتباط مدیران نباید منحصر به ادارات کل باشد افزود: انتظار میرود که مدیران به صورت میدانی در شهرستانها حضور مستمر داشته باشند.
وی بر ضرورت جذب حداکثری اعتبارات تاکید و خاطرنشان کرد: ملاک ما نیز تنها جذب اعتبارات عمرانی و استانی نیست بلکه مدیران باید تلاش خود را بر جذب اعتبارات ملی متمرکز کنند.
استاندار سمنان بر ضرورت واگذاری پروژهها به بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: استفاده از اوراق بهادار یکی دیگر از مولفههای مدنظر ما در ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی در استان است.
این مقام ارشد اجرایی از بهرهگیری از سرمایهگذاریهای بخش خصوصی به عنوان یک راهبرد نام برد و گفت: بیش از 1800 هزار میلیارد تومان نقدیندگی در دست بخش خصوصی است و دستگاهها باید علاوه بر اعتبارات عمرانی استان از این حجم نقدینگی در راستای اجرایی شدن پروژه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه باید سرمایههای بخش خصوصی را به سمت توسعه بیشتر استان سوق دهیم ادامه داد: این حجم از نقدینگی میتواند در راستای خدمت بیشتر به مردم و توسعه استان به کار گرفته شود.
وی بر رصد مستمر عملکرد مدیران تاکید و تصریح کرد: چنانچه انحراف معیاری در این سیاست ها صورت گیرد در گام نخست به مدیران تذکر داده می شود و در صورت عدم اصلاح رویه و در گام بعدی اقدامات لازم برای جایگزینی مدیران کارآمدتر صورت خواهد گرفت.
استاندار با ابراز رضایت از عملکرد کلی مدیران استان افزود: سطح بالای رضایتمندی عمومی از دستگاه های اجرایی استان و رتبه دوم کشور در این بخش نشان از عملکرد موفق مدیران استان در این حوزه دارد. ضمن اینکه در جذب اعتبارات نیز سال گذشته با جذب 90درصدی اعتبارات عملکرد خوبی داشتیم و امسال نیز نیاز است که مدیران تلاش بیشتری معطوف این بخش کنند.
سد کالپوش از منظر کارشناسان وزارت نیرو ناپایداری ندارد
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص آخرین وضعیت روستای رانشدیده حسینآباد کالپوش و تردیدهایی که در خصوص تاثیر سد کالپوس بر مشکلات پیش آماده برای این روستا وجود دارد اظهار کرد: نخست باید بدانید که در اسفندماه گذشته که شاهد رانش زمین در این نقطه از استان بودیم با حجمی از بارشها روبرو بودیم که چه در بارش برف و چه در باران بسیار بیشتر از بارندگی بلندمدت استان بود.
وی با بیان اینکه ما از پیش پیش بینی کرده بودیم که ممکن است بخشی از روستا آسیب ببیند ادامه داد: وزارت نیرو که اعلام کرده سد کالپوش کوچکترین ناپایداری ندارد. با این همه مدیریت استان از سازمان زمینشناسی خواسته که پژوهشهای لازم در این ارتباط را انجام دهد.
آشناگر از انجام یک کار تحقیقاتی در همین ارتباط خبر داد و افزود: در حال حاضر اثرات این سد را در فصول چهارگانه مورد بررسی قرار دادیم و نتایج آن را در آینده اعلام خواهیم کرد.
تامین اعتباری 500 میلیون تومانی برای انجام زهکشی سد
وی با بیان اینکه زهکشی سد باید از قبل انجام میشد افزود: یکی از اشکالاتی که وارد است این است که عملیات زهکشی سد کالپوش انجام نشده است.
وی از برنامهریزی برای انجام زهکشی این سد خبر داد و گفت: اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان برای انجام زهکشی تامین اعتبار شده است.
استاندار سمنان از جابجایی بخشهایی از روستای حسین آباد کالپوش خبر داد و گفت: با هماهنگی سازمان زمینشناسی و بنیاد مسکن یک منطقه برای احداث این روستا انتخاب شده است.
حسینآباد جدید در سطح بالاتری از سد کالپوش بنا میشود
وی با بیان اینکه حسینآباد جدید در سطح بالاتری از سد کالپوش بنا میشود ادامه داد: یک گستره 67 هکتاری برای احداث منازل مسکونی پیشنهاد شده که 15 هکتار آن به تایید دستگاههای مسوول و کارشناسان ذیربط رسیده است.
وی با بیان اینکه احتمالا عملیات ساخت واحدهای مسکونی از هفته آینده آغاز میشود گفت: کار آمادهسازی پلان روستا و خیابانکشیها چند روزی است که شروع شده و عملیات احداث بناها نیز احتمالا از هفته آینده آغاز خواهد شد.
آشناگر از تامین اعتبارات لازم برای ساخت این روستا خبر داد و اظهار کرد: 55 میلیارد تومان در قالب تسهیلات و 15 میلیارد تومان به صورت کمک بلاعوض برای احداث این روستای آسیب دیده در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه مرمت و مقاوم سازی بخشی از منازل نیز در آینده انجام خواهد شد.
نظرات