• سه‌شنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-42150

پرداخت 890میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحدهای مشکل‌دار استان سمنان

پرداخت 890میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحدهای مشکل‌دار استان سمنان

کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان با پرداخت هشت هزار و 900میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای مشکل‌دار این استان در سال 98 موافقت کرد .

به گزارش ایسنا-منطقه سمنان، علیرضا آشناگر استاندار سمنان در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان  فلسفه شکل‌گیری این کارگروه را تسهیل و رفع موانع تولید بر شمرد و اظهار کرد: نباید اجازه دهیم بر مشکلات تولید کنندگان افزوده شود .

وی از تلاش استان برای رفع مشک مالی تولیدکنندگان خبر داد و از مسوولان ذی‌ربط خواست پرونده واحدهای صنعتی که متقاضی دریافت سرمایه ثابت هستند به منظور پیگیری و تصمیم‌گیری در خصوص اعطای تسهیلات، به کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ارائه شود .

استاندار سمنان با بیان اینکه دولت برای تولید کنندگانی که از دولت طلب دارند تدابیری در نظر گرفته ادامه داد: استانداری مساعدت‌ لازم را با صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی خواهد داشت .

  آشناگر از آن دسته از واحدهای تولیدی که معوقات‌شان استمهال شده خواست نسبت به پرداخت بدهی معوق خود اقدام‌ کنند.همچنین در صورت عدم پرداخت‌، وصول مطالبات از راه‌های قانونی به صورت می‌گیرد .

‌وی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان باید نسبت به پرداخت معوقات بانکی خود الزام داشته باشند و در صورت تقسیط، در زمان مقرر اقساط خود را پرداخت کنند .

این مقام ارشد اجرایی از همه دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد تسهیل خواست در راستای فعال شدن واحدهای تولیدی ،کارخانجات و حمایت از چرخه تولید همه توان خود را به کار گیرند.

بهروز اسودی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان و دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نیز از آغاز مجدد ثبت‌نام واحدهای تولیدی متقاضی دریافت تسهیلات طرح رونق تولید امسال خبر داد و گفت: این تسهیلات به منظور حمایت از تولید و رفع مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی، به کلیه واحدهای تولیدی استان که مشمول طرح می‌شوند پرداخت خواهد شد.

وی گفت: امسال نیز همچون سال قبل بسته تسهیلات رونق تولید با هدف هموار سازی مسیر تولید ملی و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی و در راستای تحقق شعار رونق تولید و تامین مالی تولید کنندگان داخلی، اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه فرآیند ثبت‌نام به صورت کاملا الکترونیکی صورت می‌گیرد اضافه کرد: تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی‌، تامین تسهیلات مورد نیاز طرح‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد‌، تامین مالی طرح‌های بازسازی و نوسازی در اولویت این بسته رونق تولید قرار دارند.

اسودی یادآوری کرد: متقاضیان می‌توانند درخواست خود را در سامانه بهین‌یاب ثبت کنند تا پس از بررسی توسط کمیته بررسی تسهیلات و تامین مالی بنگاه‌های تولیدی‌‌، به بانک‌های عامل معرفی شوند .

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با بیان اینکه سال گذشته ۸۷۹ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی استان بیش از 9 هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید از بانک‌های عامل استان دریافت کردند افزود: سال گذشته شاهد تحقق ۸۷ درصدی سهم پرداختی تسهیلات رونق تولید در استان بودیم.

وی از معرفی ۳۷ واحد تولیدی متقاضی تسهیلات به بانک‌های عامل در سال جاری خبر داد و گفت: تاکنون کارگروه از محل اعتبارات تسهیلات رونق تولید ۹۸ با پرداخت تسهیلاتی به ارزش حدود هشت هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به این واحدهای تولیدی موافقت کرده است .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha