• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404081206956
  • خبرنگار : 50233

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد:

گوشتی لذیذ با خواص بسیار اما ناشناخته!

گوشتی لذیذ با خواص بسیار اما ناشناخته!

ایسنا/سمنان یک دکترای دامپزشکی از گوشت شترمرغ به عنوان یکی از سالم‌ترین گوشت‌ها نام برد و گفت: متاسفانه علی‌رغم خواص بسیار بالای این گوشت، مردم کمتر با خواص آن آشنایی دارند.

حمیدرضا مسلمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: گوشت شترمرغ از کم‌چربی‌ترین گوشت‌ها در کشور است که علاوه بر اینکه سرشار از پروتئین، آهن، امگا ۳ و...است به تقویت ایمنی، سلامت قلب، کبد و دیگر ارگان‌های حیاتی بدن کمک شایانی می‌کند.

وی با بیان اینکه این نوع گوشت به دلیل چربی بسیار کم از موادغذایی سالم است ادامه داد: گوشت شترمرغ در عین اینکه کیفیت و خواص بسیار زیادی دارد، از گوشت‌های لذیذ نیز محسوب می‌شود.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان از ایجاد یک مزرعه پرورش شترمرغ در دانشگاه سمنان خبر داد و گفت: این مزرعه طی چند روز آینده دومین دوره جوجه‌ریزی آن انجام می‌شود.

دانشیار گروه آموزشی درمانگاهی دانشکده دامپزشکی و دامپروری دانشگاه سمنان، از ایجاد این مزرعه شترمرغ به عنوان یک ظرفیت مهم برای فعالیت‌های علمی و پژوهشی مرتبط با دامپزشکی نام برد و خاطرنشان کرد: دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان علاوه بر این پروژه احداث یک گاوداری صنعتی را نیز در اراضی شمالی دانشگاه سمنان در دستور کار دارد.

وی از پرورش شتر مرغ به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های صنعت دامداری در استان سمنان نام برد و گفت: استان سمنان به دلیل شرایط جغرافیایی و برخورداری از زیرساخت‌های مناسب از ظرفیت بسیار خوبی در توسعه مزارع شترمرغ برخوردار است.
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان با بیان اینکه در حال حاضر مزارع شترمرغ بسیار خوبی در شهرستان‌های مختلف استان احداث شده است تصریح کرد:توسعه مزارغ پرورش شترمرغ می‌تواند به اشتغالزایی و توسعه اقتصادی در استان سمنان کمک شایانی کند. خوشبختانه طی این دو سال اخیر مزارغ بزرگ شترمرغی در شهرستان‌های استان از جمله گرمسار، سمنان، سرخه ، شاهرود و..ایجاد شده است.

گوشتی لذیذ با خواص بسیار اما ناشناخته!
عنوان: حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی در ایسنا سمنان

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان از این دانشکده به عنوان یکی از دانشکده‌های موفق در سطح ملی نام برد و گفت: خوشبختانه امسال در کنکور ارشد و دکتری، دانشجویان متعددی از این دانشکده با رتبه‌های برتر در دانشگاه‌های معتبر کشور پذیرفته شدند که گویای جایگاه مناسب این دانشکده است.

دکتر مسلمی همچنین به نمایه شدن مجله دامپزشکی دانشگاه سمنان در ISC اشاره و خاطرنشان کرد:خوشبختانه اخیرا این مجمله علمی-پژوهشی موفق به نمایه شدن در مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) شد که این مهم گویای ارتقای سطح علمی و پژوهشی در حوزه علوم آزمایشگاهی دامپزشکی است.

وی از اخذ گرید c تحقیقات دامپزشکی از سوی مجله این دانشکده خبر داد و گفت: همکاران ما برنامه‌ریزی کردند که با ارتقای علمی و پژوهشی مجله در آینده نزدیک موفق به کسب نمایه ISI و Scopus نیز شویم.

این عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان، با اشاره به همکاری‌های موفق این دانشکده با جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: شاخص‌ترین همکاری بین این دو مجموعه علمی و پژوهشی، انجام اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا بود که چندی پیش با سرپرستی پرفسور سیفعلیان انجام شد.

وی از انجام این پژوهش علمی به عنوان یک پژوهش مهم نام برد و تصریح کرد: موفقیت این پژوهش در گام‌های بعدی و حل معضل ترمیم تاندون‌ها از طریق نانو کامپوزیت برپایه گرافن می‌تواند یک تحول جدی در درمان بیماری‌ها ی مرتبط با تاندون‌ها در سطح بین‌المللی ایجاد کند.

وی یادآوری کرد: قرار است که پس از موفقیت این مهم در مدل حیوانی که چندی پیش در مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان انجام شد، فرآیند تولید تاندون مصنوعی و پیوند آن در مدل انسان نیز با حمایت جهاددانشگاهی استان انجام شود.

گوشتی لذیذ با خواص بسیار اما ناشناخته!
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha