• شنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400012816139

تلاش‌ برای احیای دامداری ۱۰۰۰ رأسی در کردکوی

تلاش‌ برای احیای دامداری ۱۰۰۰ رأسی در کردکوی

ایسنا/گلستان دادستان کردکوی در بازدید از مجتمع دامپروری روستای بالاجاده، از تلاش‌های قضایی برای احیای دوباره این واحد تولیدی خبرداد.

هادی عزیز زاده در این بازدید گفت: این واحد تولیدی از سال ۹۴ به علت مشکلات اقتصادی تعطیل شد و از آن زمان تاکنون تلاش‌های مالکان آن برای احیای دوباره بی‌نتیجه مانده است.

وی افزود: امروز در بازدید از این واحد تولیدی و گفت گو با مالکان، مشکلات را شنیدیم و تلاش برای ازسرگیری تولید در این واحد با کمک دستگاه‌های اجرایی این شهرستان را آغاز کردیم و امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

دادستان کردکوی ادامه داد: به گفته مالکان این واحد، ظرفیت هزار رأس دام سنگین دارد و تا دو هزار و ۵۰۰ رأس قابل توسعه است.

عزیز زاده بیان کرد: این واحد تولیدی در صورت احیا می‌تواند روزانه ۱۵ تن شیر تولید و روانه بازار کند و دست‌کم ۳۰ نفر هم در آن مشغول به کار شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، پارسال با پیگیری‌های دادگستری گلستان مشکلات ۳۰۳ واحد تولیدی پیگیری و گره‌گشایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha