• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400022819651
  • خبرنگار : 50294

احداث مجموعه تفریحی پارک‌سنگی در قروه

احداث مجموعه تفریحی پارک‌سنگی در قروه

ایسنا/کردستان سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان قروه از احداث مجموعه تفریحی و گردشگری پارک‌سنگی در این شهرستان خبر داد.

محمد مرادی در جلسه کمیته فنی گردشگری شهرستان اظهار کرد: به منظور توسعه مراکز تفریحی و گردشگری، معدن متروکه واقع در کوه کولاوا به مساحت 13 هکتار برای ایجاد پارک سنگی و مرکز تفریحی با استفاده از سنگ‌های معادن شهرستان، به شهرداری قروه واگذار خواهد شد.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان قروه به لزوم توسعه زیرساخت‌های منطقه نمونه گردشگری باباگرگر و سراب در این شهرستان اشاره کرد و افزود: در صورت اجرایی شدن طرح مجموعه پارک سنگی زیرساخت‌ها و امکانات لازم از جمله آب، برق، گاز و ... برای پارک توسط ادارات و شرکت‌های خدماتی تامین خواهد شد.

وی حفظ کاربری طبیعی زمین‌های مجاور پارک طبیعت و کوه کولاوا  را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: نخاله‌های موجود در کوه شهدای گمنام توسط اداره راه و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط پاک‌سازی می‌شود.

مرادی بر لزوم تسریع در توسعه و ساماندهی مناطق نمونه گردشگری شهرستان به ویژه باباگرگر و سراب اشاره و عنوان کرد: کمیته فنی گردشگری شهرستان با در دستور کار قرار دادن ساماندهی این مناطق بصورت مستمر به کار خود ادامه خواهد داد و در جلسه بعدی اقدامات انجام شده توسط ارگان‌های ذی‌ربط در این مناطق بررسی و ارزیابی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha