• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400022819877
  • خبرنگار : 71567

  دبیر شورای مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت خبر داد

اعلام ملاک‌های رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی/ارزیابی بر اساس شاخص‌های فرهنگی

اعلام ملاک‌های رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی/ارزیابی بر اساس شاخص‌های فرهنگی

  دبیر شورای مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت از اعلام شاخص های رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: حدود ۱۴۳ شاخص فرهنگی نیز به ارزیابی دانشگاه ها اضافه شده است.

به گزارش ایسنا، وحید صرامی در نشست مشترک معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی به تشریح وضعیت رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پرداخت و عنوان کرد: رتبه‌بندی، یکی از ابزارهای ارزیابی و شفاف‌سازی است که در هفته‌های گذشته با شاخص‌های مشخص و دقیقی در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفته است.

  دبیر شورای مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت تاکید کرد: تعداد شاخص‌های اختصاصی معاونت فرهنگی و دانشجویی اعلام شده در این رتبه‌بندی به عدد ۱۴۳ می‌رسد و گام مهمی در جهت تحقق مرجعیت علمی، شفاف‌سازی و پاسخگویی است.

صرامی افزود: این شاخص‌ها بر اساس ۱۰ سال کار کارشناسی تدوین شده است و رویداد مهمی درجهت ارتقا جایگاه علمی معاونت فرهنگی و دانشجویی در تراز علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی محسوب می‌شود.  معاونت آموزشی وزارت بهداشت بیش  از ده سال در این حوزه تجربه دارد اما در معاونت فرهنگی و دانشجویی برای نخستین‌بار به این حوزه ورود کرده‌ است.

وی خاطر نشان کرد: ما سال ۹۸ و ۹۹ را پایه اخذ داده‌ها از دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار داده‌ایم و تعریف عملیات، نحوه محاسیه امتیاز، مرجع اخذ داده و... برای هر دانشگاه شفاف شده است.

دکتر سید عابدین حسینی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این نشست اظهار کرد: پیش از این در دو فاز برای تجهیز فضاهای فرهنگی کمک‌هایی به دانشگاه‌ها صورت گرفت. در ماه‌های آتی نیز مبالغی در حوزه فرهنگی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی در جهت تجهیز فرهنگی آن‌ها تزریق می‌شود، که سهم هر دانشگاه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان خواهد بود که به تجهیز فضاهای فرهنگی، شورای انضباطی و خرید تجهیزات مورد نیاز شعب دانشگاهی پایگاه‌های خبری مفدا اختصاص دارد که طرح توزیع آن به دانشگاه‌ها اعلام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت(مفدا)، دکتر روح‌الله علی‌نژاد عمران رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز با اشاره به فعالیت‌های این مرکز، اشاره کرد: خوشبختانه در ماه‌های گذشته مرکز قرآن و عترت توانسته است اتفاق‌های خوبی را رقم بزند، که برگزاری دوره‌های باز آموزی ویژه اعضای هیات علمی و طرح جامع آشنایی با مبانی و روش‌های تدبر در قرآن کریم از جمله این فعالیت‌ها است. تلاش ما این است که فعالیت‌های ترویجی را به سمت تعمق و تفکر در مبانی قرآنی سوق دهیم تا عزیزان بیشتر با روش‌های حوزه معارف قرآنی آشنا شوند.

وی ادامه داد: در حوزه جشنواره قرآن هدهد و جشنواره ملی قرآن نیز فعالیت‌های مختلفی را صورت دادیم. امسال جشنواره ملی قرآن به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود. از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی تقاضا دارم تلاش کنند تا ما به‌ازای حدود ۳۰ رشته‌ای که در این جشنواره وجود دارد دوره‌های آموزشی و اجرایی در طول سال در دانشگاه‌ها شکل بگیرد و از این ظرفیت صرفا در جهت یک فعالیت جشنواره‌ای استفاده نشود.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در پایان صحبت‌های خود گفت: از معاونان محترم استدعا داریم تا در جهت گفتمان‌سازی مطالعات بین‌رشته‌ای قرآن‌بنیان کوشش کنند تا در قالب انجمن‌های علمی و کمیته‌های تحقیقات و پژوهش به گفتمان‌سازی مطالعات بین رشته‌ای قرآن بنیان بپردازند. بنا داریم تا کارگروه‌های قرآنی ویژه بهیاران، دستیاران و سایر دانشجویان را با مخاطب خاص آن برنامه‌ها دنبال کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha