محمدطاهر طیبزادگان در نشست ستاد مقابله با کرونا با توجه به رشد صعودی مجدد کرونا در شهرستان کهگیلویه گفت: میانگین بستری روزانه به ۱۰ نفر رسیده است.
وی درصد تستهای مثبت را بین ۳۰ تا ۵۰ درصد عنوان و بیان کرد: تختهای بیمارستان امام خمینی(ره) به تدریج در حال تکیل شدن است.
طیب زادگان خواستار همکاری همه نهادها مطابق دستورالعملهای مقابله با کرونا شد و بیان کرد: باید مراقب باشیم تا دچار فاجعه نشویم.
وی از تجمعات در عزاداریها و بازگشایی تالارها به عنوان دو عوامل مهم در شیوع کرونا نام برد و اظهار کرد: برگزاری مراسمها بدون نظارت و با شلوغی همراه است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه از تزریق سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سینوفارم و برکت طی سه هفته گذشته در شهرستان خبر داد و افزود: این واکسنها به جامعه هدف بالای ۵۰ سال در روستاها و ۶۰ سال به بالا در شهرها تزریق شد.
به گزارش ایسنا، طیب زادگان با بیان اینکه واکسیناسیون کرونا طبق برنامه وزارت بهداشت جلو نرفته است، بیان کرد: امیدواریم تا قبل از فصل سرما پوشش جمعیت واکسینه به حد مطلوب برسد.
انتهای پیام
نظرات