به گزارش ایسنا، آرامکو ۳۰ درصد سهم در پروژه خورشیدی سدیر خواهد داشت در حالی که شرکت ACWA و شرکت هولدینگ آب و برق هر یک ۳۵ درصد سهم خواهند داشت. شرکت ACWA که ۵۰ درصدش متعلق به صندوق سرمایه دولتی عربستان سعودی است، اعلام کرد با وام دهندگان در خصوص پروژه ۱۵۰۰ مگاواتی به توافق رسیده است.
عربستان سعودی در گذار از سوخت فسیلی به سمت انرژی پاک به کندی عمل کرده است. شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی در آوریل از پروژه سدیر خبر داده و اعلام کرده بود هنگامی که فعالیتش را شروع کند، بزرگترین نیروگاه خورشیدی عربستان سعودی خواهد بود. این نیروگاه در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ تولید برق را آغاز می کند.
همسو با حرکت اقتصادهای جهان به سوی استفاده از انرژی سبزتر، شرکت آرامکوی سعودی به همراه صندوق سرمایه گذاری دولتی، به دنبال هزینه در پروژه های انرژی تجدیدپذیر است. امین ناصر، مدیرعامل آرامکو هفته گذشته اظهار کرد که این شرکت با وجود سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت تولید و صادرات نفت، در حال بررسی تولید و صادرات هیدروژن است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، بانکهای متعدد شامل گروه میزوهو فایننشیال، بانک ریاض، بانک توسعه کره، شرکت سرمایه گذاریهای نفتی عرب، بانک الراجحی و استاندارد چارترد این پروژه را تامین مالی می کنند.
انتهای پیام
نظرات