• پنجشنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400082721452
  • خبرنگار : 71431

رصد ماهواره‌ای فروریزش و فرونشست زمین در ۲.۵ میلیون نقطه از تهران

رصد ماهواره‌ای فروریزش و فرونشست زمین در ۲.۵ میلیون نقطه از تهران

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام که دو و نیم میلیون نقطه در تهران به منظور رصد فرونشست و فروریزش زمین از طریق تصاویر ماهواره‌ای در حال رصد است.

به گزارش ایسنا، علی نصیری در جریان بازدید تعدادی از اعضای شورای شهر تهران از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران طی ۱۶ سال فعالیت خود موفق به راه اندازی سامانه هایی چون هشدار سریع زلزله، تخمین سریع خسارات و تلفات زلزله، پیش بینی و هشدار سیل، پیش بینی و هشدار یخبندان، پایش و هشدار خطر فروریزش زمین، پایش ماهواره ای پوسته زمین، پایش و پیش بینی دما سرعت و جهت باد و... در تهران شده است.  

وی با بیان اینکه این‌ها تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته است، گفت: نگهداری از این سامانه‌ها، بروزرسانی و افزایش تعداد آن نیز جزو مواردی است که در دستور کار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران قرار دارد.  

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد:‌ همچنین لازم است که سامانه هشدار سریع زلزله و تخمین خسارت ناشی از زلرله در تهران تکمیل شود که برای این مهم به کمک و حمایت شورای شهر تهران نیاز جدی وجود دارد تا بتوان اعتبارات مربوط به آن را تامین کرد.

نصیری با بیان اینکه در حال حاضر دو و نیم میلیون نقطه در سطح شهر تهران از لحاظ فروریزش و فرونشست زمین از طریق تصاویر ماهواره ای در حال رصد است،   گفت: رصد تصاویر ماهواره ای برای تهیه اطلاعات فروریزش، فرو نشست و پیش نشانگر زلزله در شهر تهران نیز در حال انجام است.  

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: همچنین یکی از اقدامات سازمان طراحی سامانه ای است که با استفاده از تصاویر ماهواره ای  سطح شهر تهران از نظر خطر فروریزش پایش شده و نقاط مستعد فروریزش شناسایی می‌شود. این پروژه مراحل نهایی و راستی آزمایی را می‌گذراند.

وی با بیان اینکه پایش مجموعه این اطلاعات در سیستم سوئیچینگ مرکز عملیات اضطراری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران انجام می شود، اظهارکرد:‌ خوشبختانه اخیرا با ارتقاء انجام شده، این سیستم به یکی از بزرگترین سیستم‌های سوئیچینگ در کشور تبدیل شد. علاوه بر آن متناسب با این امکانات و هر یک از سامانه های ذکر شده میز هشدار یا سنجش در مرکز عملیات اضطراری سازمان نیز ایجاد شد.

نصیری همچنین در حاشیه این دیدار درباره نتایج آن گفت: از حضور اعضای شورای شهر تهران در این مرکز قدردانی می‌کنم. دراین جلسه یکی از تصمیمات خوبی که اتخاذ شد، این بود که علاوه بر سازمان‌های مرتبط با مدیریت بحران تمام سازمان‌های شهرداری تهران باید دیتا و اطلاعات خود را به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بدهند تا یک اشتراک اطلاعاتی میان دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط ایجاد شود.  

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد:‌ همچنین در مورد پایگاه‌های مدیریت بحران شهر تهران که در اختیار سازمان ورزش قرار گرفته نیز تاکید شد که تعمیر و نگهداری این پایگاه‌ها نیز باید بر عهده سازمان ورزش باشد و این فضاها طوری حفظ شود که در زمان بحران پایگاه‌ها دچار مشکل نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha