• سه‌شنبه / ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400090907217

معاون دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد

تولید ۲ ماده درمانی در دانشکده دندانپزشکی مشهد

تولید ۲ ماده درمانی در دانشکده دندانپزشکی مشهد

ایسنا/خراسان رضوی معاون پژوهش و فناوری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تولید ۲ ماده درمانی در این دانشگاه خبر داد که به زودی وارد بازار دندانپزشکی می‌شود.

حسین باقری امروز در نشست خبری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر یکی از نقاط آسیب‌پذیر حرفه دندانپزشکی در کشور ما نوسان قیمت مواد مورد استفاده در مداخلات است. هم‌اکنون چند سالی از ورودمان به این موضوع می‌گذرد و تاکنون مجوز تولید ۲ محصول نیز اخذ شده که به زودی وارد بازار دندانپزشکی خواهد شد؛ یکی از این محصولات سیلر دندانپزشکی است که برای درمان ریشه استفاده می‌شود. محصول دیگر هم ژل سفیدکننده دندان است. البته محصولات دیگری هم تولید شده که هنوز مجوزهای آن‌ نهایی نشده است.

وی افزود: دانشکده دندانپزشکی مشهد از نظر برون‌دهی پژوهشی جزو سه دانشگاه برتر کشور به حساب می‌آید. در این دانشکده هدفمند بودن فعالیت‌های پژوهشی و اینکه این فعالیت‌ها در راستای رفع نیاز جامعه باشد، برای ما بسیار مهم است.

باقری خاطرنشان کرد: یکی از رئوس فعالیت‌های ما تدوین برنامه بلندمدت با افقی ۱۰ ساله است تا بتوان به شهر عاری از پوسیدگی دندان رسید. همت اصلی ما در این برنامه عمدتا بر آموزش مردم متمرکز است. یکی دیگر از اهداف این دانشکده تدوین نقشه راهبردی به همراه فاز اول عملیاتی طرح برای بهبود وضعیت بهداشت دهان و دندان شهروندان تا پایان ۱۴۰۰ است.

معاون پژوهش و فناوری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه حلقه مفقوده اقدامات این دانشکده و مجموعه‌های مشابه آموزش همگانی است، تصریح کرد: درست است که دانشکده دندان‌پزشکی خدمات درمانی ارائه می‌کند اما لازم است بیشتر تمرکز آن بر آموزش شهروندان باشد تا رسیدگی و هزینه کردن برای دندان جزو دغدغه‌های آن‌ها شود. در حال حاضر برخی مداخلات پزشکان ما در زمینه بهداشت دهان و دندان براساس اصول کلاسیک است که لازم است روش‌های این مداخلات بومی‌سازی شود.

باقری با اشاره به پژوهش‌های فناورانه و محصول‌محور به عنوان یکی دیگر از اهداف این دانشکده بیان کرد: به اعتقاد ما لازم است بخشی از پژوهش‌های دانشکده به سمت بومی‌سازی یا تولید فناوری و نوآوری برای تهیه مواد درمانی در علم دندانپزشکی حرکت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha