• یکشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401061310130
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان:

کسبه برای حل مشکلات فرهنگی چهارباغ احساس تکلیف کنند

 کسبه برای حل مشکلات فرهنگی چهارباغ احساس تکلیف کنند

ایسنا/اصفهان فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به مشکلات سد معبر در بازار اصفهان، گفت: نه نیروی انتظامی و نه شهرداری به تنهایی قادر به حل مسئله نیستند، بلکه کار مشترکی میان راهور و شهرداری منطقه نیاز است تا برای حل مشکل به نتیجه یکسان برسیم.

سردار محمدرضا میرحیدری در پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان که امروز (یکشنبه، ۱۳ شهریور) برگزار شد، با اشاره به پرونده ساخت یک هزار واحد مسکونی برای کارکنان نیروی انتظامی، اظهار کرد: از سال ۸۸ تاکنون این کار طول کشید، اما امروز با تعامل میان شورای شهر، شهرداری و نیروی انتظامی این پرونده حل و فصل شد.

وی با اشاره به مشکلات معیشتی کارکنان نیروی انتظامی، گفت: مسکن پله اول است و نزدیک به ۳ هزار و ۷۶۰ نفر از همکاران ما فاقد مسکن هستند که این آمار به غیر از بازنشستگان است. حقوق کارکنان نیروی انتظامی کفایت زندگی آن‌ها را نمی‌کند و گاهی به دنبال شغل دوم هستند و این خستگی مفرط سبب ایجاد مشکلاتی می‌شود.

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: مسئولان امر باید برای حل این گره‌ها به ما کمک کنند تا در فرآیندی یکی دو ساله مشکل مسکن همکاران خود را حل کنیم.

سردار میرحیدری با اشاره به مشکلات سد معبر در بازار اصفهان گفت: نه نیروی انتظامی و نه شهرداری به تنهایی قادر به حل مسئله نیستند، بلکه کار مشترکی میان راهور و شهرداری منطقه نیاز است تا برای حل مشکل به نتیجه یکسان برسیم.

وی در خصوص مشکلات و ناهنجاری‌های فرهنگی چهارباغ نیز اظهار کرد: باید فکری کرد تا فروشندگان و مغازه‌دارهای چهارباغ خودشان احساس تکلیف کنند. نشستن دور میزهایی که در مقابل مغازه‌ها قرار گرفته، کشف حجاب و دیگر مشکلات فرهنگی را به همراه دارد، اما وقتی با صاحب مغازه صحبت می‌کنیم می‌گوید این موضوع کاری به من ندارد و مغازه من از شهرداری اجاره شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: قدرت نظارتی شهرداری در این خصوص باید بالا برود و در قراردادها میان مغازه و شهرداری، اداره اماکن نیز دیده شود.

وی در خصوص حضور گروه‌های آسیب‌دیده که سبب ایجاد ناهنجاری‌هایی در محور چهارباغ و ... می‌شوند، گفت: وضعیت نسبت به یک سال و دو سال پیش بهتر شده است، البته کار ما مانند پس زدن لایه است، پاتوق این گروه‌ها پارک شهید رجایی بود، آنجا را پس زدیم اما به سمت ارگ رفتند و متأسفانه الان بین پل فردوسی و پل خواجو حضور پیدا می‌کنند که برای اصفهان مناسب نیست.

میرحیدری خاطرنشان کرد: بررسی کردیم و مشخص شد که ۷۳ درصد این گروه‌ها بچه‌های طلاق هستند و کسی به آن‌ها رسیدگی نمی‌کند. بنابراین نیازمند همکاری بین دستگاهی برای حل این مشکل هستیم.

۱۰۰۰ خانواده نیروی انتظامی اصفهان صاحب‌خانه می‌شوند

محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز اظهار کرد: حدود ۱۰ سال قبل توافقی میان شهرداری اصفهان و بنیاد تعاون ناجا برای تأمین مسکن کارکنان نیروی انتظامی انجام شد. این پروژه مشکلاتی از جمله طولانی شدن، ایجاد اختلافات در کاربری و تراکم، هزینه‌ها و... داشت، اما با جلساتی که اخیراً با مسئولان حوزه مورد نظر در تهران و اصفهان داشتیم، مسائل بررسی و روشن شد و امروز تفاهم‌نامه‌ای به امضا می‌رسد.

وی تصریح کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه یک هزار خانواده نیروی انتظامی صاحب مسکن می‌شوند که قدم بزرگی در تأمین معیشت کارکنان این حوزه است.

شریعت، قانون و عدالت بر منافع سازمانی شهرداری ترجیح دارد

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان نیز اظهار کرد: همیشه توصیه و تأکید بوده که مشکل جدیدی بر مشکلات شهرداری اضافه نکنیم و بعد از آن پرونده‌ها و مشکلات باقی مانده از سال‌های قبل را حل کنیم.

وی با بیان اینکه دو کارگروه در شهرداری برای بررسی پرونده‌های بلاتکلیف و زمین مانده فعال است، گفت: تعامل بین دستگاهی، راهنمایی‌های شورا و همتی که در مدیریت شهری وجود دارد سبب شده تا این مشکلات به ترتیب به سمت حل شدن برود.

شهردار اصفهان گفت: این پرونده‌ها ضلع سومی به نام مردم دارد، یعنی با توافقی با دستگاهی داشتیم اما آن دستگاه مردم را درگیر کرده و هزاران نفر از مردمی که سرمایه خود را به میدان آوردند، بی‌نتیجه مانده‌اند. برخی از این پرونده‌ها حتی نیم‌قرن سابقه داشته مانند زمین‌های علی‌آباد کلنگان که با همکاری ریاست جمهوری و تعامل بین دستگاهی این مشکل حل شد.

قاسم‌زاده با اشاره به دیگر پرونده‌های مشابه گفت: زمین‌های نیروی هوایی، زمین‌های جلوان و پرونده معروف به خزایی مربوط به نیروی انتظامی از جمله مشکلاتی بود که برای حل آن نیاز به تعامل بین دستگاهی داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص پرونده زمین‌های نیروی انتظامی نیز با تعامل شکل گرفته میان نیروی انتظامی و شهرداری، برای حل این مشکل به نتیجه رسیدیم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه این تجربه نشان داد اگر همدلی درون سازمانی و بین دستگاهی وجود داشته باشد همه مسائل قابل حل است، افزود: مردم بسیاری اوقات مسائل بین دستگاه‌ها را تفکیک نمی‌کنند بنابراین برای حل مشکلات آن‌ها باید مبنا را شریعت، قانون، عدالت قرار دهیم و به سمت تعامل بین دستگاهی و کنار گذاشتن سلیقه‌ها برویم.

قاسم‌زاده تأکید کرد: در شهرداری پذیرفته‌ایم که شریعت، قانون و عدالت بر منافع سازمانی ترجیح دارد و درآمدی که حاصل از زیر پا گذاشتن این سه اصل باشد را نمی‌خواهیم. با این نگاه بیشتر مشکلات را حل خواهیم کرد.

تفاهم‌نامه‌ای برای ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکونی

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر اصفهان، در این جلسه تفاهم‌نامه ساخت یک هزار واحد مسکونی ویژه کارکنان نیروی انتظامی استان اصفهان میان شهرداری و بنیاد تعاون فراجا به امضا رسید.

شهرداری اصفهان و بنیاد تعاون فراجا طرفین این تفاهم‌نامه هستند که با همکاری مشترک میان دو دستگاه، حدود یک هزار خانواده نیروی انتظامی صاحب‌خانه می‌شوند.

این پروژه از سال ۱۳۸۸ تاکنون بدون نتیجه مانده بود، اما با برگزاری جلساتی میان شورای شهر، شهرداری و بنیاد تعاون فراجا مشکل ۱۲ ساله کارکنان نیروی انتظامی استان برای خانه‌دار شدن حل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha