به گزارش ایسنا، سرهنگ غلامرضا فلاحی که در دوره آموزش روایتگری دفاع مقدس که با حضور بیش از ۵٠ راوی پیشکسوت و جوان دفاع مقدس برگزار شد، توضیح داد: هدف از برگزاری این دوره را تربیت راویان برای برنامههای مختلف است. امروز راویان جوان ما کسانی هستند که جنگ را درک نکردهاند، اما زیبا و به روز روایتگری میکنند که اثرگذاری بالایی دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: تربیت و حضور راویان در اردوهای راهیان نور غرب و جنوب و روایتگری برای نسل جوان در مدارس و دانشگاهها با توجه به نیاز قشر از اهداف این دوره است. تمامی راویان باید مطالعات خود را بالا ببرند و با روشهای به روز و خلاقانه در این عرصه فعالیت کنند.تبیین واقعیات دوران دفاع مقدس، جلوگیری از تحریفها و پراکندهگویی از رسالتهای راویان است.
فلاحی افزود: باید انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسل جوان انجام شود چون یک وظیفه است و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر آن تأکید فراوان دارند پس باید بهترین شکل منتقل و از ظرفیتهای گوناگون استفاده شود. ترویج فرهنگ دفاع مقدس بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است. باید با بهرهگیری از رزمندگان و بازگویی خاطرات و وقایع جنگ تحمیلی به آموزش نیروهای جوان در حوزه روایتگری بپردازیم تا بتوانیم این فرهنگ را به نسلهای بعد منتقل کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید به عنوان راوی فرهنگ دفاع مقدس، اثرگذار باشیم، بیان کرد: در این دوره آموزشی ٣ روزه از اساتید طراز اول پژوهش دفاع مقدس بهرهگیری شده و تلاش داریم در یک بازه کوتاه تحلیل از اتفاقات دفاع مقدس را برای راویان بیان نماییم. راویان در طول سال در یادواهها، مساجد، مدارس، حوزه و دانشگاه به نشر ارزشهای دفاع مقدس میپردازند.
انتهای پیام
نظرات