تاپ سه فرهنگ عمومی
-
باور کنیم که همسر مهمتر از کفش است!
این روزها همه گوشیبهدست یک گوشه نشستهایم و از صفحاتی دیدن میکنیم که کالای مورد نیاز ما را دارا هستند. از اپلیکیشنهای مختلفی استفاده میکنیم تا بهترین آنها را در نحوه دادن خدمات قبل و بعد از فروش انتخاب کنیم، در نتیجه رقابت زیادی بین سازندههای اپلیکیشنهای مختلف خرید آنلاین صورت گرفته تا با دادن بهترین اطلاعات و دارا بودن بهترین کالاها و در دسترس بودن آنها، حس رضایت را در مردم زیاد کنند تا ما از خرید آنلاین خود به اندازه خرید حضوری، لذت و اطمینان لازم را ببریم.
-
انتشار کتابی درباره موسیقی و مردمشناسی بومیان کیش
کتاب «باباالهوا؛ موسیقی و مردمشناسی بومیان کیش» با پژوهش و نگارش محسن شریفیان منتشر شد.
-
برای یک «فاطمی» در روز شهادت فاطمه زهرا (س)
چرا داغ این پزشک سنگین شد؟
در نگاهی حاصل تلفیق فیزیک و ماوراء، وقتی روح از کالبد آدمی جدا میشود، دستکم تا مدتی پس از آنکه به خاک سپرده میشود، وزنی در مدار جاذبهی زمین کم نمیشود. اما برخی، خود از چنان جاذبهای برخوردارند که با مرگشان، چیزی از وزن دنیا کم میشود. دکتر سیدمصطفی فاطمی، بیشک از این دسته آدمیان بود.
-
انتشار قسمت جدید کمیکموشن «چهل سردار» همزمان با ایام فاطمیه
مدیریت محصولات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران سومین قسمت کمیکموشن «چهل سردار» را همزمان با ایام فاطمیه تولید و در فضای مجازی منتشر کرد.
-
جوانک هنوز بر تخت پادشاهیاش میتازد ...
کرونا و تعطیلیهایش راه را برای برخی افراد باز کرد، راهی که سرانجامش نه به پولدار شدن بلکه این روزها بیشتر به تخریب محوطههای باستانی منجر شده است؛ از جوانکی که خود را در فضای مجازی نخبهی باستانشناسی معرفی کرده و کارش به جایی رسیده که باستانشناسان معترض به فعالیتهای غیرقانونیاش را تهدید میکند تا افرادی که در صفحههای اینستاگرامی خود فلزیاب و انواع روشهای کشف گنج را تبلیغ میکنند!
-
نه کلیه سرما میخورد، نه آپاندیس میترکد!
تصور کنید یکی از اعضای داخل بدنتان مثل «آپاندیس» بترکد. حتی تصورش هم ترسناک است. حتما همه ما برای یک بار هم که شده اصطلاح «آپاندیسش ترکیده» را شنیدهایم؛ مشکلی که منجر به عمل جراحی می شود اما نکته مهمی که وجود دارد این است که سالها اشتباه متوجه شدهایم چون آپاندیس ترکیدنی نیست. حالا شاید برای بسیاری این سوال پیش بیاید که «اگه آپاندیس نمیترکه پس چی میشه؟»
-
گزارشی از نشست اعلام جزییات جشنواره "هنر زنده است"
کمال تبریزی: عدم نمایش خیلی فیلم ها سوتفاهم است
کمال تبریزی در نشست خبری جشنواره « هنر زنده است» گفت: عدم نمایش خیلی از فیلمهایی که توسط هنرمندان ساخته میشود، سو تفاهم است. ما باید به فیلمها امکان نمایش دهیم تا بتوانند که حرف خود را مطرح کنند.
-
بررسی «تحولات بدن و بدنمندی بازدیدکنندگان موزهها در کرونا»
سلسله نشستهای همایش بینالمللی «پیامدهای فرهنگی و اجتماعی کرونا» به نشست «تحولات بدن و بدنمندی بازدیدکنندگان موزهها در دوران کرونا» رسید.
-
دوازدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه در قم برگزار شد
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان قم از برگزاری دوازدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه (آب) به صورت مجازی خبر داد.
-
ویدئو / از علاقه به تمبر تا رؤیای تألیف دایرةالمعارف
تماشای با ذوق لوکوموتیوهایی که با ذغال سنگ کار میکردند، جمعآوری تمبرهای ورزشی، حضور در فوتبال، عادت به مطالعه، انجام کارهای پژوهشی ادبی تا چاپ چندین نسخه خطی، بخشی از خاطرات کودکی تاکنونِ محمدحسین حکمتفر، است؛ پژوهشگر اهل دزفول در استان خوزستان که حالا هم مجموعه دار است و هم رؤیای تدوین دایرةالمعارف بزرگ دزفول را در سر میپروراند.
-
ابراهیمیترکمان در مراسم امضای تفاهمنامه با مؤسسه اکو:
میراث جاده ابریشم به عنوان طرح مشترک کشورهای عضو اکو مورد توجه قرار گیرد
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین این سازمان و مؤسسه فرهنگی اکو، گفت: میراث جاده ابریشم به عنوان طرح مشترک کشورهای عضو اکو مورد توجه قرار گیرد.
-
شهرهای خلاق فرهنگ و هنر معرفی می شوند
۱۴۳ شهر در مرحله نهایی طرح شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر ارزیابی و در نهایت شهرهای خلاق فرهنگ و هنر معرفی می شوند.
-
رادیو با شنوندگانش چند چند است؟
مردان بیشتر از زنان رادیو گوش میکنند
نتایج یک پژوهش درباره میزان مخاطبان رادیو در ایران حاکی از این است که با افزایش سن تمایل به شنیدن رادیو بیشتر می شود. همچنین در مجموع مردان بیشتر از زنان به رادیو گوش میکنند.
-
برنامه نشستهایِ علمی جشنواره اسباببازی «کانون»
شش نشستِ تخصصی در ششمین جشنواره ملی اسباببازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور متخصصان داخلی و خارجی برگزار میشود.
-
همه تلخ و شیرینهای یک اجلاسِ جهانی برای ایران
پانزدهمین اجلاس جهانی میراث ناملموس یونسکو، در حالی آذر امسال و به صورت مجازی برگزار شد که این بار کشورمان تلاش کرد فعالتر از سالهای قبل در این اجلاس شرکت کند و هر چند همهی آثار معرفی شدهاش به صورت مشترک با دیگر کشورها تهیه شده بودند، اما توانست در نیمی از پروندههای ارائه شدهاش که هر چهار عدد به صورت مشترک با کشورهای دیگر تهیه شده بودند، موفق بیرون بیاید.
-
تمدید مهلت ثبتنام «درخواست تسهیلات مرحله دوم کارا بخش فرهنگ»
مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تمدید ثبتنام «درخواست تسهیلات مرحله دوم کارا بخش فرهنگ» خبر داد.
-
تو داد و دهش کن، فریدون تویی!
ابوالقاسم فردوسی به سادهترین و شیواترین زبان میگوید: «فریدون، آدم فرازمینی نبود. به سبب داد و دهش (عدالت و بخشش) از او به نیکی یاد میشود. تو هم داد و دهش داشته باش تا همچون فریدون شوی.»
-
نتایج پژوهشی درباره کتابخوانی منتشر شد
پژوهش «موج سوم پیماش سنجش وضعیت مصرف کالاهای فرهنگی در ایران» با موضوع کتاب و کتابخوانی توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.
-
موفقیت کودکان ایرانی در جشنواره نقاشی ژاپن
پنج عضو مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از یازدهمین مسابقه بینالمللی نقاشی محیط زیست «کائو» کشور ژاپن در سال ۲۰۲۰ جایزه گرفتند.
-
واقعاً چرا در این شرایط عروسی میگیریم؟
گاهی به نظر میرسد این همهگیری پایانی ندارد، اما به خیلی چیزها پایان داده است از جمله به خوشیهای دستهجمعی بزرگ. استادیومهای دهها هزار نفره، مراسمهای چند هزار نفره و جشنهای عروسی چند صد نفره کمکم دارند از خاطرمان پاک میشوند. با وجود این، زندگی ادامه دارد. آدمها ازدواج میکنند و با شرایط عجیب و غریب دوران کرونا کنار میآیند.