• دوشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۱ / ۲۰:۴۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401092819292
  • خبرنگار : 50455

مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد:

ایجاد مراکز جدید علمی کاربردی در آینده به شرط تضمین اشتغال برای دانشجویان خواهد بود

ایجاد مراکز جدید علمی کاربردی در آینده به شرط تضمین اشتغال برای دانشجویان خواهد بود

ایسنا/قم مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی، تأکید کرد: این دانشگاه در حال حاضر با توجه به سیاست های کلی کشور در حوزه اشتغال و برنامه های تحولی وزارت علوم به دنبال این است که مراکز جدید علمی کاربردی بتوانند برای دانش آموختگان خود تضمین اشتغال داشته باشند به این معنا ایجاد مراکز جدید علمی کاربردی در آینده به شرط تضمین اشتغال برای دانشجویان خواهد بود.

دکتر محمد فتحی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی در حاشیه مراسم تکریم و معارفه دکتر محمدرضا فلاح سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم که امروز 28 آذرماه با حضور مدیران استانی و جمعی از اساتید برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این که دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از متولیان اصلی آموزش‌های عالی مهارتی در کشور است، عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور است که با بهره‌گیری از آموزش‌های مهارتی و حوزه‌ های کسب و کار در بخش های مختلف جامعه در حال فعالیت است.

فتحی تأکید کرد: این دانشگاه در حال حاضر با توجه به سیاست های کلی کشور در حوزه اشتغال و برنامه های تحولی وزارت علوم به دنبال این است که مراکز جدید علمی کاربردی بتوانند برای دانش آموختگان خود تضمین اشتغال داشته باشند به این معنا ایجاد مراکز جدید علمی کاربردی در آینده به شرط تضمین اشتغال برای دانشجویان خواهد بود.

وی آمایش آموزش عالی را مورد توجه قرار داد و گفت: آمایش آموزش عالی یکی از برنامه‌هایی بود که در یکسال اخیر برای همه استان‌ها با توجه به مشاغل نوظهور و متناسب با نیاز هر استان تدوین شده و ایجاد رشته های جدید و برنامه های درسی بر اساس آمایش آموزش عالی خواهد بود.

فتحی یادآور شد: در یکسال اخیر 125 رشته جدید بر اساس آمایش آموزش عالی و نیازهای شغلی استان ها تدوین کردیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی توجه ویژه‌ای به آموزش‌های کوتاه مدت دارد، اظهار کرد: آموزش‌های کوتاه مدت مسیری است برای این که بتوانیم فارغ‌التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاهی را به اشتغال نزدیک کنیم.

مشاور رئیس دانشگاه و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه ادامه داد: طی تفاهم نامه‌ای که با کمیته امداد در خصوص تحت پوشش قرار دادن اقشار ضعیف جامعه داشتیم این آموزش‌ها به صورت رایگان از طریق کمیته امداد با همکاری دانشگاه اجرا خواهد شد، همچنین تفاهم نامه‌ای با معاونت امور زنان ریاست جمهوری داشتیم و موارد دیگری که دانشگاه علمی کاربردی در دستور کار خودش قرار داده است.

وی با بیان اینکه جذب اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی به دو صورت انجام می پذیرد، یادآور شد: یک بخش مدرسانی هستند که دروس عمومی را تدریس می کنند و بخش دیگر مدرسان خبره هستند که از حوزه های شغلی انتخاب می شوند و بعد از تایید صلاحیت از این مدرسان استفاده می کنیم.

 فتحی تأکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی همواره برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی را با هدف توانمند سازی مدرسان برگزار کرده و دروه‌های جدید نیز با توجه به نیازهایی که اساتید به ویژه در حوزه های شغلی دارند در حال برگزاری هستند تا بتوانیم از حداکثر ظرفیت مدرسان استفاده کنیم

مشاور رئیس دانشگاه و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه در پایان در خصوص ثبت نام دانشگاه جامع علمی کاربردی، یادآور شد: پذیرش دوره‌های کارشناسی از 4 دی‌ماه و دوره‌های کاردانی از 7 دی‌ماه سال جاری آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha