آیت الله علی اکبر رشاد پیش از آغاز درس خارج فقه که در مدرسه علمیه امام رضا (ع) برگزار شد، اقدام وقیحانه نشریه فرانسوی به ساحت رهبر معظم انقلاب را محکوم کرد وگفت: بار دیگر نشریه هتاک و سخیف شارلی ابدو به ساحت قدسی محبوب دل صدها میلیون انسان آزاده در جهان اهانت کرد.
وی افزود: این نشریه در سال ۲۰۱۵ با طراحی و نشر کاریکاتور موهن به ساحت قدسی پیامبر اکرم توهین کرده بود و دل بیش از یک میلیارد مسلمان را در جهان آزرده خاطر کرد واکنش قاطع و سراسری مسلمانان را چشیده بود و این بار به ساحت مقدس مرجع آزاده و فقیه فتن و زعیم ذوفنون و رهبر خردمند و فرهمند انقلاب اسلامی که حبیب قلوب صدها میلیون انسان شیعه و مسلمان آزاده جهان است اهانت کرد. قطعاً سیاستها، قدرتها و اصحاب ثروت پشت پرده این اهانت بوده و صهیونیستها در رأی این جریان قرار دارند. صهیونیستها در جهان و در مراکزی خاصه در عرصههای رسانه نفوذ دارند. عملاً بخشهای بزرگی از امپراتوری رسانهای جهان در قبضه آنان بوده و آنها هستند که در پشت صحنه با توهین به دیگران و تهدید و تضییع حقوق سایرین با جور و جفا در حقوق ملتها، مکتبها و مذهبها، ادیان و ملل درصدد حفظ و تثبیت خود هستند.
آیت الله رشاد بیان کرد: شگفتآور اینکه دولتهای مدعی دموکراسی و حقوق بشر که سایر ملل را به اتهام عدم رعایت حقوق بشر و تضییع حقوق انسانها تحت فشار و تحریم قرار میدهند و به آنها حمله میکنند، مردمان بی گناه را به قتل میرسانند و معابد، مساجد، اجتماعات و مراسمات شادی و عروسی ملل مظلومی چون افغانستان را به خاک و خون میکشند؛ همینها که خود را مدعی حقوق بشر میدانند گویی بشر را کسانی میبینند که در جغرافیای غرب عالم و تحت سلطه و سیطره و تبعیت خود باشند.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ادامه داد: آنان آزادی را عبارت میدانند از هر یاوهگویی که به زبان خودشان جاری شود هر چند آن سخن به دیگران لطمه بزند، توهین و تهدید به سایرین باشد یا حد دیگران و حدود حیات سایرین را مخدوش کند. عجیب آنکه یک نشریه هجوی و مستهجن و سخیف مطلبی مینویسد و سپس سران قدرتها وارد میدان شده و از آن حمایت میکنند، گاهی اوقات نیز در برابر این اقدامات سکوت کرده و موضع نمیگیرند و حتی دریغ از یک تذکر، اعمال قانون نیز صورت نمیپذیرد بلکه تحت عنوان مقدس آزادی بیان از این اقدام حمایت هم میکنند.
وی گفت: توهین به یک شخصیت عظیمی که در جهان در محبوبیت بی نظیر است و حقوق، حریت و آزادی، کمال، علم و معرفت را در جهان بسط داده است آنان این اهانت را آزادی بیان معرفی میکنند اما وقتی یک خبرنگار در همین نشریه درباره هولوکاست مطلبی مینویسد یا درباره یهودیت عقیدهای را ابراز میکند او را از این نشریه اخراج و جریمه اش میکنند. یا اگر کسی بیاید و دروغ بزرگ غرب را که هولوکاست است را رد و یا انکار کند به زندان و پرداخت جریمه محکوم میشود. سال ۲۰۰۶ رابرت فوریسون مصاحبهای با شبکه سحر انجام میدهد و بدون اینکه به کسی و یا قومی اهانت کند میگوید در تاریخ اتفاقی به عنوان هولوکاست رخ نداده است؛ بس از این مصاحبه این محقق و پژوهشگر حوزه تاریخ را دادگاهی و به زندان و پرداخت جریمه نقدی محکوم میکنند.
آیت الله رشاد ادامه داد: اگر کسی درباره هولوکاست، یهودیت و صهیونیست در فرانسه مطلبی بگوید او را جریمه کرده و تهدید به اخراج میکنند آیا این آزادی بیان است؟ آن هم آزادی بیانی که در مهد مدعیان آزادی و حقوق بشر صورت میپذیرد. رهبری که در برابر ظلم و ستم و اجحاف در حق مستضعفین و محرومین ایستاده و اگر اراده ایشان نبود هرگز داعش شکست نمیخورد. داعش داعیه دار تأسیس دولت عراق و شام بود. اگر اراده این مرد بزرگ، رهبر فرهمند، خردمند و هوشمند و جهانی اندیش و دوراندیش و نابغه انقلاب اسلامی نبود داعش در منطقه شکست نمیخورد. این مرد بزرگترین شخصیتی است که در این روزگار با تروریست مبارزه کرد و بزرگترین سازمان تروریستی دنیا را شکست داد با آن راهنماییهایی که ایشان داشت دلاورمردانی چون قاسم سلیمانی با تروریست داعشی مبارزه کرد. با این وجود چگونه آنان به ایشان اهانت میکنند و ساحت این مرد بزرگ را به اسم آزادی بیان مخدوش میکنند.
وی با بیان اینکه آزادی بیان در فرانسه چیزی جز فریب و نیرنگ نیست، گفت: شاید بتوان گفت طی ۱۰۰ سال اخیر بزرگترین دروغی که در میان بشریت به زبان کسی آمده است همین دروغ آزادی بیانی است که قدرتهای غربی مطرح میکنند. آنچه قدرتهای غربی و سیاستمداران غرب به نام آزادی بیان مطرح میکنند یک دروغ بزرگ است که شاید نه ۱۰۰ سال بلکه در تاریخ بشر به زبان انسان و انسان نمایی جاری نشده باشد.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پایان تصریح کرد: از مسؤولان و مقامات کشور انتظار میرود برخورد جدی تری با این قضیه داشته باشند، وزارت خارجه به صرف اینکه سفیر فرانسه را احضار کند نباید مساله را پایان یافته تلقی کند چرا که این احضار کردن یک اقدام تشریفاتی است که برای هر مساله کوچک و بزرگی صورت میپذیرد. فرانسه در همه امور مسلمانان دخالت میکند و آن کسی که امروز رئیس جمهور فرانسه شده، چون لبنان را همچنان مستعمره خود میدانند میگوید من خودم برای فلان مساله به لبنان خواهم آمد و چنان و چنان میکنم؛ آنهایی که همچنان قرون وسطایی فکر میکنند، عمل میکنند و حرف میزنند امروز مدعیان آزادی بیان هستند. دولت و دستگاه دیپلماسی در این مواقع باید مواضع با اقتدار و قدرتمندی فراخور و درک مساله و شأن جمهوری اسلامی را داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات