• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404071408780
  • خبرنگار : 71649

سخنگوی شورای شهر تهران به ایسنا خبر داد

تعیین تکلیف حریم تئاتر شهر طی روزهای آینده/ مشکلات مالی دلیل تأخیر بازسازی

تعیین تکلیف حریم تئاتر شهر طی روزهای آینده/ مشکلات مالی دلیل تأخیر بازسازی

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: دلیل تأخیر در بازسازی و تعیین تکلیف حریم تئاتر شهر و مسائل پیش آمده کمی مشکلات مالی بوده است؛ اگر وزارت ارشاد همراهی کند، تکلیف این موضوع مشخص خواهد شد و معلوم می‌شود کدام اقدامات بر عهده ماست و کدام بر عهده وزارت ارشاد است تا با فوریت به سرانجام برسد.

علیرضا نادعلی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت حریم تئاترشهر، اظهار کرد: این پروژه از زمان دولت قبل، یعنی دولت شهید رئیسی آغاز شد. ما چند سالی است که بر روی این موضوع کار کرده‌ایم و تلاش کردیم در کنار دوستانمان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشته باشیم؛ البته به اندازه‌ای که خود آن‌ها اعلام نیاز می‌کردند.

وی ادامه داد: در دولت قبل یک بار طرحی را بر اساس آنچه که آن‌ها به‌ عنوان نیاز مطرح کرده بودند، آماده کردیم و قرار شد با کمک شهرداری این کار به انجام برسد اما مورد قبول آن‌ها واقع نشد. سپس طرحی مشابه همان طرح ما را، خودشان تهیه کردند و کار را آغاز کردند؛ اما این روند با تغییر دولت و طولانی شدن امور مواجه شد.

سخنگوی شورای شهر اظهار کرد: از آنجا که محل پروژه بسته و به کارگاه ساختمانی تبدیل شد و در حال ساخت بود، طبیعتاً برای مدت زیادی مسدود ماند و این موضوع موجب زحمت شهروندان شد. متأسفانه با توجه به اینکه در شهر تهران به دلیل پروژه‌های عمرانی متعدد، کارگاه‌های ساختمانی زیادی وجود دارد، نارضایتی مردم بیشتر متوجه شهرداری می‌شود؛ در حالی‌که به عنوان نمونه پروژه تئائر متعلق به شهرداری نبود، بلکه مربوط به وزارت ارشاد بود. با این وجود، طولانی شدن بیش از یک‌ساله پروژه و عدم برگزاری جلسات مشترک برای بررسی موضوع، نارضایتی مردم را افزایش داده است.

وی افزود: ما نیز به‌ عنوان نمایندگان مردم در شهر تهران، همواره این نارضایتی‌ها را منتقل کردیم و متوجه شدیم که دلیل این تأخیر و مسائل پیش آمده مشکلات مالی بوده است؛ ما پای کار هستیم و ان‌شاءالله مقرر است جلسه‌ای بزودی برگزار شود. اگر وزارت ارشاد نیز همراهی کند، تکلیف این موضوع مشخص خواهد شد و معلوم می‌شود کدام اقدامات بر عهده ماست و کدام بر عهده وزارت ارشاد است تا با فوریت به سرانجام برسد.

نادعلی خاطرنشان کرد: ما صرفاً در مقام مطالبه‌گری تأکید می‌کنیم که این پروژه باید هرچه سریع‌تر به پایان برسد. خوشبختانه دوستان مجموعه تئاتر شهر نیز پیگیر هستند و با مساعدت‌هایی که دریافت می‌کنند، می‌توانند روند تکمیل را پیش ببرند. همین هفته گذشته با شهردار منطقه ۱۱ تهران نیز در این خصوص صحبت کردم و امیدوارم ظرف هفته آینده جلسه‌ای با حضور نمایندگان معاونت هنری وزارت ارشاد برگزار شود تا تکلیف این پروژه به‌ طور قطعی مشخص شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha