• دوشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401110302149
  • خبرنگار : 50037

محکومیت کارخانه رب اسدآباد به پرداخت جزای نقدی

محکومیت کارخانه رب اسدآباد به پرداخت جزای نقدی

ایسنا/همدان کارخانه رب اسدآباد به عنوان تنها واحد صنایع تبدیلی شهرستان از دو سال پیش به علت مشکلات مختلف از جمله مشکلات قضایی در تعطیلی به سرمی‌برد و هنوز نیز با تلاش های مکرر مسئولان این واحد با ظرفیت اسمی ۱۳۰۰ تن نتوانسته به چرخه تولید بازگردد.

این کارخانه در زمان فعالیت خود حدود دو یا سه سال پیش دارای مشکلات زیست محیطی بود و همین موضوع منجر به تشکیل پرونده برای این کارخانه توسط محیط زیست و معرفی آن به مراجع قضایی شد، شنیده ها حاکی از آن است که پس از چند سال سرانجام حکم قطعی دادگاه برای این کارخانه تعطیل صادر شده است.

اما اینکه چه جریمه‌ای برای این کارخانه تعطیل شهرستان به عنوان تنها کارخانه صنایع تبدیلی اسدآباد درنظر گرفته شده است، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد پاسخ داد: کارخانه رب اسدآباد به پرداخت جزای نقدی  ۲۴۰ میلیون ریالی محکوم شد.

مجید اسکندری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کارخانه رب اسدآباد حدود دو یا سه سال پیش زمانی که فعال بود، دچار مشکل بوده و خروجی پساب و پسماند کارخانه به اراضی کشاورزی اطراف و پیرامون کارخانه و شهرک صنعتی تخلیه و موجب آلودگی کامل محیط زیست اطراف می‌شده است.

وی گفت: چندین مورد همکاران محیط زیست اخطار لازم را به این واحد در همان سال می‌دهند و این کارخانه برای مرتفع شدن مشکل پساب و پسماند کارخانه خود هیچ اقدام و کار مؤثری نمی‌کند که در نتیجه به ناچار در سال ۹۸ یا ۹۹ پرونده‌ای علیه این کارخانه تشکیل و به دادگاه معرفی می‌شود.

اسکندری تصریح کرد: در نتیجه در آخرین رأی قطعی دادگاه در پرونده تجدیدنظر واحد فوق که چندی پیش اعلام شده، این کارخانه به جزای نقدی ۲۴۰ میلیون ریالی به خاطر تهدید علیه بهداشت عمومی از طریق رها کردن آب‌های آلوده و پساب کارخانه در محیط زیست محکوم شده است.

به گزارش ایسنا، اسدآباد با تولید سالانه میانگین ۱۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی قطب تولید این محصول نامیده می‌شود اما همواره به علت نبود بازار و صنایع تبدیلی کشت این محصول در شهرستان گوجه کاران منطقه هر ساله با ضرر و زیان بسیاری مواجه می‌شوند، حال اینکه توجه و پیگیری احیاء و وارد چرخه تولید شدن مجدد تنها کارخانه رب شهرستان به طور قطع می تواند مشکلات گوجه کاران این منطقه را مرتفع کند که نباید از این امر مهم غافل شد.

کارخانه رب گوجه‌فرنگی اسدآباد در سال ۹۴ با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی احداث شد که این کارخانه در فصل گوجه‌فرنگی روزانه ظرفیت دریافت ۱۳۰۰ تن گوجه‌فرنگی و تولید حداقل ۲۰۰ هزار قوطی رب گوجه را داراست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha