ناصر سهرابی در گفتوگو با ایسنا در خصوص ارزیابی جشنواره فیلم فجر امسال اظهار کرد: شاید امسال جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی هنری کشور ما دوره خاص و رو به رشدی را پشت سر گذاشت. با تمام اتفاقات حاشیهای که برای این جشنواره شکل گرفت و خیلی از دوستان نمیخواستند این دوره از جشنواره به خوبی و خوشی برگزار شود، اما گزارشهای میدانی و رسانهای نشان داد که هنوز مردم رابطه دوستانه و عاشقانهای با این رویداد دارند.
وی افزود: صفها، فروش تمام بلیتها در همان یکی دوساعت نخست در تهران نشاندهنده این است که جامعه از لحاظ روانی با این جشنواره خلق و خوی خوبی گرفته و توانسته است در طول این سالها تاثیر بزرگی بر روی آحاد مردم بگذارد.
فیلمهای کت چرمی و غریب نشان از استاندارد بودن فیلمها داشت
این کارشناس سینما خاطر نشان کرد: جشنواره فجر در طول این سالهای جدیدی که در استانها برگزار شده نیز رویکرد مناسب و خوبی داشته است. استانها سالنهای سینمایی خوبشان را در اختیار جشنواره گذاشتند و مردم شهرهایی مثل شیراز، مشهد، اصفهان، رشت و... که سالها ناراضی بودند و میگفتند چرا جشنواره فقط در تهران برگزار میشود و ما باید از شهرهای خودمان برای تماشای آن فیلمها به تهران برویم، حال به راحتی در شهر خود به تماشای فیلمهای جشنواره مینشینند.
سهرابی با اشاره به فیلمهایی مانند اتاقک گلی ساخته محمد عسگری، غریب ساخته محمدحسین لطیفی و کت چرمی به استاندارد بودن فیلمهای این جشنواره پرداخت و گفت: به شکل کلی نمیتوانیم بگوییم هر جشنوارهای مطلقا خوب و مطلقا بد است. باید به این موضوع توجه داشته باشیم که هر اثری نقطه ضعف، قوت، فراز و فرود دارد و نمیشود گفت که این جشنواره به تمام اهداف خود رسیده است.
وی ادامه داد: با این حال خداقوت میگویم به تمام عوامل برگزاری جشنواره که در جهت برگزاری این جشنواره تمام تلاششان را کردند تا بتوانند بار دیگر برگ زرین دیگری از این رویداد فرهنگی به یادگار بگذارند.
انتهای پیام
نظرات