هادی اللهبیگی مقدم در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: گرانی موتورسیکلت و قدرت پایین خرید مردم باعث شده آنان به سراغ موتورسیکلت نو کمتر بروند و در این شرایط ۵۰ درصد موتورسیکلتهای مورد استفاده موجود در سطح شهر فرسوده هستند.
وی با بیان اینکه استقبال از موتور در همه فصول سال وجود دارد، اما در فصل تابستان بیشتر از این وسیله استفاده میشود، افزود: علاوه بر اینکه در هوای گرم مردم بیشتر از موتور استفاده میکنند؛ در کلانشهرهایی مثل مشهد که ترافیک سنگین است، بهویژه در اطراف حرم، در همه ایام سال بسیاری از مردم و کسبه از موتورسیکلت و دوچرخه برای رفتوآمد استفاده میکنند تا هم در هزینه و هم در وقتشان صرفهجویی شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان و تعمیرکاران دوچرخه و موتورسیکلت مشهد با اشاره به فرسودگی نیمی از موتورسیکلتهای موجود در دست مردم که بیش از پنج سال از عمر آنها میگذرد، اظهار کرد: موتورهایی با این وضعیت دائم در تعمیرگاه هستند و با توجه به هزینههای بالای وسایل، تعمیر آنها نیز هزینهبر است.
اللهبیگی به طرح ثبتنام برای موتورسیکلتهای فرسوده اشاره و اظهار کرد: ۷-۸ سال پیش در این خصوص یکی از شرکتهای تولیدکننده، طرح ثبتنام موتورسیکلتهای فرسوده را انجام داد و با توجه به شرایط، مورد استقبال قرار گرفت، اما پس از مدتی متوقف شد که امیدوارم دوباره این طرح اجرایی شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان و تعمیرکاران دوچرخه و موتورسیکلت مشهد با اشاره به مشکلاتی که مردم در استفاده از موتورهای برقی دارند، ادامه داد: بهتناسب وجود پمپبنزینهایی که در شهرها برای تأمین سوخت خودروها و موتورسیکلتها وجود دارد، ایستگاه شارژ برای موتورهای برقی وجود ندارد. به ازای هر هشت کیلومتر پیمودن مسافت با موتورهای برقی، باید باتری آنها شارژ شود اما زیرساخت شارژ آنها در شهرها فراهم نیست.
وی تصریح کرد: نبود ایستگاه شارژ در سطح شهر معضلی است که باعث شده مردم به سمت استفاده از موتورهای برقی نروند؛ از اینرو باید ایستگاه شارژ و زیرساختهای مناسب برای استفاده از موتورهای برقی، با توجه به اینکه آلایندگی کمتری دارند، فراهم شود.
اللهبیگی با اشاره به اینکه ۱۵۰۰ واحد تعمیر و فروش دوچرخه و موتورسیکلت تحت پوشش این اتحادیه قرار دارند، گفت: نظارت بر عملکرد این واحدها بهطور مستمر و مداوم انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات