• جمعه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402011808003
  • خبرنگار : 71658

ارتباط پیاده‌روی با جلوگیری از خطر مرگ زودرس

ارتباط پیاده‌روی با جلوگیری از خطر مرگ زودرس

متخصصان ژاپنی در دانشگاه کیوتو معتقدند که برداشتن ۸۰۰۰ قدم فقط یک تا دو روز در هفته، همچنان با کاهش قابل‌توجه مرگ‌ومیر ناشی از همه بیماری‌ها همراه است.

به‌ گزارش ایسنا به نقل از "مدیکال‌ نیوز تودی"، توصیه‌های فعلی بر این است که حداقل ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط در طول یک هفته داشته باشید، اما اگر رسیدن به این هدف برای شما مقدور نیست، حتی ۸۰۰۰ قدم یک یا دو بار در هفته می‌تواند برای شما کافی باشد.

مطالعه جدید منتشر شده در JAMA OpenTrusted Source که بر روی ۳۰۰۰ فرد بالای ۲۰ سال انجام شده، نشان داد افرادی که ۸۰۰۰ قدم یا بیشتر در یک یا دو روز هفته راه می‌روند، ۱۴.۹ درصد کمتر در مقایسه با افرادی که بی‌تحرک هستند در معرض خطر مرگ ناشی از هر دلیلی قرار دارند.

این مطالعه نشان داد که با افزایش روزهای هفته، این خطر حتی بیشتر کاهش می‌یابد. به‌عنوان مثال، ورزش برای سه تا هفت روز در هفته با کاهش ۱۶.۵ درصدی مرگ‌ومیر ناشی از همه علل همراه بود.

سبک زندگی بی‌تحرک خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی متابولیک مانند چاقی شکمی، فشار خون بالا، دیابت نوع دو، سکته مغزی، بیماری‌های قلبی و برخی بیماری‌های التهابی و سرطان‌ها را به‌شدت افزایش می‌دهد.

این در حالی است که به‌گفته متخصصان دانشکده پزشکی هاروارد، پیاده‌روی مزایای کمتر شناخته شده‌ای دارد. پیاده‌روی اثر ژن‌های افزایش‌دهنده وزن را خنثی می‌کند، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی فرد را تقویت می‌کند. همچنین می‌تواند درد مفاصل ناشی از آرتروز را کاهش دهد. حتی یک پیاده‌روی ۱۵ دقیقه‌ای می‌تواند میل به شکلات را هم به‌طورکلی از بین ببرد.

به‌ گفته متخصصان، این مطالعه ممکن است به افرادی‌ که زمان کافی برای برداشتن ۸۰۰۰ قدم در همه روزهای هفته را ندارند کمک کند تا بر این احساس غلبه کنند که کمتر راه‌رفتن بیهوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha