به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه در سالی که به نام سال «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری شده است؛ بهطور حتم ماموریت های پلیس امنیت اقتصادی از حساسیت و اهمیت دوچندانی برخوردار است، اظهار کرد: در سال جدید، پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا با اولویت قاچاق سازمان یافته و ارتقای توان و آمادگی اطلاعاتی و عملیاتی از طریق توسعه اشراف و تسلط اطلاعاتی در حوزه های اقتصادی و توسعه و تکمیل استقرار فراجا در مبادی رسمی (گمرک) مطابق با برنامه هفتم توسعه در دستورکار است.
وی افزود: در سال جدید هوشمندسازی پلیس اقتصادی از طریق ایجاد دسترسی و یا انتقال سامانه های برون سازمانی مرتبط و اشراف اطلاعاتی بر جرایم اقتصادی در فضای مجازی نیز از اولویت های برنامه ها و ماموریت های پلیس امنیت اقتصادی است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر اینکه در حوزه مقابله با قاچاق سازمان یافته موضوع فرآورده های نفتی، دام، کالای اساسی، میراث فرهنگی از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: در این رابطه طرح های هدفمندی در سطح کشور با اولویت محلهای دپو کالای خروجی قاچاق در حال اجرا و انجام است.
وی افزود: توقیف و برخورد قضائی با خودروهای سبک و سنگینی که در امر قاچاق کالا فعالیت دارند و همچنین سهمیه بگیران عمده و جزء غیرفعال و شناسایی تخصیص دهندگان غیر واقعی سوخت و همچنین شناسایی محل های دپو و حمل کنندگان سوخت قاچاق در دستورکار است.
رحیمی خاطرنشان کرد: در این طرح برخورد با قاچاق سازمان یافته دام به خصوص دام مولد که متاسفانه به منظور به چالش کشیدن کشور در زمینه تولید گوشت به صورت سازمان یافته انجام می شود در حال انجام است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به تشدید مبارزه با قاچاق سازمان یافته کالای ورودی به خصوص در زمینه کالای گمرکی، دخانی و لوازمی دیگر از جمله لوازم یدکی، خودرویی، آرایشی و بهداشتی و ... بیان داشت: این طرح ها در سه حوزه حمل و نقل، دپو و عرضه اجرا می شود و با عاملان و مسببان این گونه اعمال مجرمانه برخورد خواهد شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به راه اندازی قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تعیین سهم برای سایر پلیس های تخصصی و تعیین جغرافیایی قاچاق و دپوی کالای قاچاق در کشور عنوان کرد: علاوه بر استفاده از ظرفیت های داخلی برای مقابله با پدیده شوم قاچاق از ظرفیت سازمان های برون سازمانی با برگزاری کمیسیون مبارزه با قاچاق و کارگروه اطلاعات عملیات استانداری های سراسر کشور استفاده می شود.
رحیمی با اشاره به اجرای طرح سراسری مقابله با مجرمان اقتصادی گفت: در این رابطه اقدامات بسیاری از جمله تعامل با دستگاه قضائی برای رسیدگی سریع و ضربتی به جرایم اقتصادی، توسعه تعاملات برون سازمانی، تعامل و رایزنی با اندیشمندان اقتصادی، اجرای طرح های سراسری مقابله با مجرمان اقتصادی، رصد موضوعات روز اقتصادی کشور و تشکیل کارگروه های ویژه مبارزه با جرایم اقتصادی از جمله اقدامات پلیس اقتصادی در زمینه مبارزه با جرایم اقتصادی است.
وی با اشاره به اینکه تجهیز، توسعه و تقویت پلیس گمرک در دستور کار است، عنوان کرد: استقرار هدفمند پلیس در مبادی رسمی، تقویت پایش سیستمی، ایجاد سامانه های اطلاعاتی گمرکی نیز از جمله مواردی است که در حال عملیاتی شدن است.
براساس گزارش سایت پلیس، رحیمی خاطرنشان کرد: مقابله همهجانبه با پدیده شوم قاچاق به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا است و در این رابطه همه توان و عده و عده خود را بهکار گرفته ایم تا با این پدیده شوم که مشکلات فراوانی را برای مردم ایجاد کرده است، برخورد و مقابله کنیم.
انتهای پیام
نظرات