به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با چهار سنت افزایش، به ۸۲ دلار و ۷۷ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با شش سنت افزایش، به ۷۸ دلار و ۸۲ سنت در هر بشکه رسید.
هر دو شاخص در معاملات روز دوشنبه، تحت تاثیر خوشبینی به افزایش تقاضا برای سوخت در سفرهای تعطیلات چین، با بیش از یک درصد افزایش، بسته شده بودند.
رزرو بلیت برای سفرهای خارجی برای تعطیلات روز مه در چین، به تداوم بهبود سفر در کشورهای آسیایی اشاره دارد. با این حال، به دلیل افزایش هزینه سفرهای طولانی و عدم وجود پروازهای کافی، آمار مذکور همچنان پایینتر از سطح پیش از شیوع کرونا مانده است.
لئون لی، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس در این باره گفت: سرمایه گذاران خوشبین هستند که سفرهای تعطیلات چینی، تقاضا برای سوخت در بزرگترین واردکننده نفت جهان را تقویت خواهد کرد. بعلاوه، انتظارات برای کندی رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه نخست، باعث شد شاخص دلار در معاملات روز دوشنبه عقب نشینی کند که به حمایت از قیمتها افزود.
دلار ضعیفتر، معاملات نفت که به این ارز قیمت گذاری میشود را برای دارندگان ارزهای خارجی در کشورهای دیگر، گرانتر می کند.
با این حال، سرمایهگذاران نگران افزایش احتمالی نرخ بهره توسط بانکهای مرکزی در آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا به منظور مقابله با تورم افسارگسیخته هستند که به کندی رشد اقتصادی و کاهش تقاضا برای سوخت، منجر خواهد شد.
انتظار میرود فدرال رزرو آمریکا، بانک مرکزی انگلیس و بانک مرکزی اروپا در نشست سیاستگذاری خود در هفته نخست ماه مه، افزایش نرخ بهره را تصویب کنند.
سرمایه گذاران روز سهشنبه منتظر انتشار آمار هفتگی ذخایر نفت آمریکا بودند. تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کردند آمار نشان دهد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲۱ آوریل، حدود ۱.۷ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، چهار منبع آگاه اظهار کردند: صادرات نفت از شمال عراق پس از گذشت یک ماه از بن بست، هیچ نشانهای برای ازسرگیری قریب الوقوع ندارد.
انتهای پیام
نظرات