• یکشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402021710306
  • خبرنگار : 71452

روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و بازخوانی مقاله‌های مرتبط در SID

روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و بازخوانی مقاله‌های مرتبط در SID

مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، پربازدیدترین مقاله‌های علمی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر همه‌ساله در ۸ می برابر با ۱۸ اردیبهشت برگزار می‌شود. این روز بخاطر تولد آنری دونان، یکی از مروجان و بنیان‌گذاران صلیب سرخ، انتخاب شده است. آنری دونان، اولین برنده جایزه صلح جهان نیز هست.

بعد از پایان جنگ جهانی اول، ایده برگزاری روز صلیب سرخ مطرح شد. ایده روز جهانی صلیب سرخ توسط یک کمیسیون بین‌المللی که در چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ، مورد مطالعه قرار گرفت و در سال ۱۹۳۴ در پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ که در توکیو برگزار شد، به تصویب رسید. در سال ۱۹۹۱، این سازمان به نام فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، تغییر نام داد. در هشتم می سال ۱۹۴۸، برای اولین بار روز جهانی صلیب سرخ جشن گرفته شد. در سال ۱۹۸۴، عنوان رسمی این روز به «روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر» تغییر نام داد.

شعار سال ۲۰۲۳ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر

روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر روزی است که به‌خاطر بزرگداشت روحیه انسان دوستانه و به رسمیت شناختن فعالیت‌های افرادی که در جوامع مختلف خود تفاوت ایجاد می‌کنند، جشن گرفته می‌شود. شعار امسال روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر این است: «همه کارهایی که انجام می‌دهیم از قلب است.»

به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، به مناسبت روز ۱۸ اردیبهشت که روز صلیب سرخ و هلال احمر نام‌گذاری شده است، مقاله‌های فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ در حوزه‌های موضوعی مختلف ورد بررسی قرار گرفتند.

معرفی مقاله‌های پربازدید علمی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ

مقاله «ضرورت و اهمیت نقش هلال احمر در حوادث و بلایای طبیعی در مدیریت بحران» با اختلاف فاحشی نسبت به دیگر مقاله‌ها، پربازدیدترین مقاله فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ است. این مقاله با همکاری سه نویسنده در سال ۱۳۹۱ در مجله امداد و نجات منتشر شد.

در این مقاله، بحران ﺣﺎﺩثه‌ﺍﻯ ﻛﻪ ﺑﻪ‌ﻃﻮﺭ طبیعی ﻳﺎ ﺑﻪ‌ﻭﺳﻴﻠﻪ انسان و ﺑﻪ‌ﻃﻮﺭ ﻧﺎﮔﻬﺎنی ﺑﻪ‌ﻭﺟﻮﺩ می‌ﺁﻳﺪ، تعریف شده است. برای ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻛﺮﺩﻥ بحران ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ فوری، ﺍﺳﺎسی ﻭ ﻓﻮﻕ‌ﺍﻟﻌﺎﺩه است. ﺑﺤﺮﺍﻥ ﻳﻚ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﭼﻨﺪﺑُﻌﺪی و در محیط فیزیکی ﻭ ﺍﺟﺘﻤﺎعی ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺪﻫﺎی ﺍﻧﺴﺎنی ﻏﻢ‌ﺍﻧﮕﻴﺰ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ شده است. این مقاله با هدف بررسی ظرفیت‌ها، توان و آمادگی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در برابر حوادث و بلایای طبیعی و سوانح است.

روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و بازخوانی مقاله‌های مرتبط در SID

جدول ۱. مقاله‌های فارسی پربازدید با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ

معرفی مجله‌های علمی پربازدید با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ

مجله‌های «امداد و نجات»، «مجله طب نظامی» و «آرشیو توانبخشی (توانبخشی)» به‌ترتیب مجله‌هایس هستند که بیشترین مقاله‌ فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ را منتشر کرده‌اند.

معرفی نویسندگان با انتشار بیشترین تعداد مقالات فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ

نواب شمس پور، ناهید ساریخانی و نادر اویسی نویسندگانی هستند که بیشترین مقاله فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ را منتشر کرده‌اند.

کلمه‌های کلیدی مقاله‌های فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ

کلمه‌های کلیدی عصاره هر مقاله است و نویسنده موضوعات مقاله خود را در کلمه‌های کلیدی نشان می‌دهد.

«رضایت شغلی»، «تاب آوری» و «مدیریت بحران» کلمه‌های کلیدی هستند که بیشترین بسامد را در مقاله‌های فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ داشته‌اند.

روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و بازخوانی مقاله‌های مرتبط در SID

شکل ۱. کلمه‌های کلیدی به‌کار رفته در مقاله‌های فارسی با موضوع هلال احمر و صلیب سرخ

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha