• جمعه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402031207920
  • خبرنگار : 71505

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران خبر داد

تدوین طرح جامع احیاء و بازچرخانی منابع آبی تهران/ احداث ۵ تصفیه خانه محلی در پایتخت

تدوین طرح جامع احیاء و بازچرخانی منابع آبی تهران/ احداث ۵ تصفیه خانه محلی در پایتخت

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران با تأکید بر لزوم بهره گیری از موضوع بازچرخانی آب در تهران برای جلوگیری از استفاده منابع زیرزمینی، از تدوین طرح جامع احیاء و بازچرخانی منابع آبی تهران خبر داد و گفت: برای تحقق بازچرخانی آب در تهران ۵ تصفیه خانه محلی تا پایان دوره ششم مدیریت شهری به بهره برداری می رسد.

مهدی پیرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند بازچرخانی آب در شهر تهران به پیگیری الزام شهرداری تهران برای طراحی و تدوین طرح جامع احیاء، مدیریت و بازچرخانی منابع آبی در فضای سبز اشاره کرد و افزود: باتوجه به شرایط کشور و تغییرات اقلیمی، موضوع آموزش مباحث محیط زیستی به ویژه در حوزه اصلاح الگوی مصرف و مدیریت بهینه منابع، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

توجه جدی استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز در تهران

وی افزود: با توجه به تنش آبی موجود استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز در شهر تهران باید مورد توجه جدی باشد. در ۲۲ منطقه شهر تهران اقدامات جدی برای سال ۱۴۰۲ طراحی و برنامه ریزی شده است و به شهرداری تکلیف شده از پساب استفاده کند تا منابع آب زیرزمینی کمتر مورد استفاده قرار گیرد؛ موضوعی که در حوزه آبیاری فضای سبز بسیار پراهمیت است.

پیرهادی ادامه داد: بی تردید تدوین طرح جامع احیا و بازچرخانی منابع آبی در تهران را پیگیری خواهیم کرد و پس از بررسی در کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران در سال جاری در صحن علنی شورا مطرح خواهد شد تا بعد از تصویب اجرایی شود.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به احداث ۵ تصفیه خانه محلی در تهران برای تحقق موضوع بازچرخانی آب اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۲ تصفیه خانه در مناطق ۱۹ و ۸ تهران با پیگیری های انجام شده به پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۵ درصد رسیده اند و امیدواریم در سال جاری به بهره برداری برسند.

پیرهادی تاکید کرد: ۳ تصفیه خانه محلی دیگر نیز تا پایان این دوره مدیریت شهری به بهره برداری خواهد رسید که در بهره برداری از پساب و بهره گیری در فضای سبز می تواند تحول قابل ملاحظه ای را به همراه داشته باشد. در حقیقت با تحقق استفاده از این پساب ها می توانیم نسبت به کاهش استفاده از آب‌های زیرزمینی و جلوگیری از موضوع فرونشست زمین اقدام کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha