• یکشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۶:۵۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402041106774
  • خبرنگار : 71429

رییس مرکز توسعه حل اختلاف کشور:

باید مراقب باشیم ارتکاب جرم آسان و به صرفه نشود

باید مراقب باشیم ارتکاب جرم آسان و به صرفه نشود

رییس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: باید مراقب باشیم که در عین حال که در پی صلح و سازش هستیم و می‌خواهیم به حداقل مجازات دست یابیم، ارتکاب جرم آسان و به صرفه نشود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی در مراسم افتتاح شعبه تخصصی بازار سرمایه شورای حل اختلاف گفت:  تلاش ما این است که افراد حاضر در شعب تخصصی حتماً دارای تحصیلات برجسته باشند و بازار سرمایه و بورس دارای پیچیدگی‌های خاصی است که نیازمند متخصصان است.

وی افزود: جرایم بازار سرمایه بسیار است و  خوب است که قبل از رسیدن به مرحله دادگاه رویکرد جبران، اصلاح و روش‌های ترمیمی را پیش بگیریم.

صادقی ادامه داد: مراکز تخصصی شورای حل اختلاف تلاش می‌کنند پیش از نیاز به حکم قضایی سخت، مجرم را اولاً به جرم خویش آگاه سازند و ثانیاً در پی جبران آن برآیند و ثالثاً گونه‌ای از مجازات خفیف را برای وی در نظر گیرند.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف کشور افزود: باید مراقب باشیم که در عین حال که در پی صلح و سازش هستیم و می‌خواهیم به حداقل مجازات دست یابیم، ارتکاب جرم آسان و به صرفه نشود.

وی گفت: باید مراقبت شود تا اگر کسی به دنبال ایجاد بازار کاذب است فکر نکند به راحتی می‌تواند مشکلات را حل کند و نباید اجازه داد که این اتفاق بیفتد و باید به جرایمی که حقوق عامه را تحت تأثیر قرار می‌دهد توجه داشته باشیم.

صادقی  گفت: باید مجازات توافقی در نظر گرفته شود و مصالحه بدون در نظر گرفتن مجازات نباشد و با مصالحه ساده از کنار جرایم عبور نکرد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور تصریح کرد: برکاتی که در صلح و سازش وجود دارد در مجازات نیست. سال گذشته اغتشاشاتی را در کشور داشتیم  و تمام قدرت‌های دنیا علیه جمهوری اسلامی ایران بسیج شدند و هرآنچه داشتند را رو کردند  تا حکومت جمهوری اسلامی ایران را ساقط کنند اما با تدبیر رهبری و به پیشنهاد رئیس قوه قضائیه در زمستان سال گذشته آبی بر آتش دشمنان ریخته شد و دوام حکومت تضمین شد و پس از آن عفو بزرگ، میخ جمهوری اسلامی ایران  محکم‌تر شد.

صادقی با بیان اینکه سازمان بورس می تواند  با حفظ حقوق عامه به دوام کار خود کمک کند، گفت: قضات  باید بدانند هم پای معلمان هستند و شأن والایی دارند. اگر قضات عدالت بورزند، منجر به حیات جامعه می شود، همانطور که معلمان حیات اولیه می دهند، قضات نیز حیات ثانویه به جامعه می‌بخشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha