• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۰۵:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402042012413
  • خبرنگار : 50356

یک نماینده مجلس: بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان کالا در بنادر خاک می‌خورد

یک نماینده مجلس: بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان کالا در بنادر خاک می‌خورد

ایسنا/خراسان رضوی نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: در کشور بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان کالاهایی داریم که در گوشه سازمان اموال تملیکی در بنادر خاک می‌خورد. همچنین ماشین آلات معدنی بسیار زیادی در سازمان اموال تملیکی در بنادر ۲۰ سال است که خاک می‌خورد.

حجت الاسلام جواد نیک بین شامگاه ۱۹ تیرماه، در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اگر قرار است بخش معدن به خوبی مدیریت شود باید در خدمت علم و صنعت اداره شود. اگر علم و صنعت، معدن را مدیریت کند دچار آمایش هستیم و گرنه همیشه در چاه آزمایش هستیم و تا در بوته آزمایش فعالیت کنیم ما همچنان جهان سومی هستیم.

وی با اشاره به اینکه در آستانه انقلاب صنعتی چهارم هستیم، افزود: تا رگ علمی و صنعتی ما وجود نداشته باشد ما تحت هژمونی انقلاب صنعتی جهان هستیم و کماکان عقب افتاده از صنعتیم و برای حل مشکل دولت‌ مردان باید به حرف متخصیص شرکت‌های دانش بنیان و خصوصی گوش فرادهند.

نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس واردت خودرو را  امسال و سال گذشته تصویب کرده است، بیان کرد: اگر دولت بخواهد کمبود ارز در کشور را تامین کند راهکارش آسان است فقط مشروط بر اینکه دولت از تنگ نظری و آزمایش‌های غیر علمی خود را دور کند و خودروسازان را مجبور به رقابت کند. ما معتقدیم خودرو کالای استراتژیک نیست و دو بخش غذا و دارو و امنیت و صنایع دفاعی حوزه استراتژِیک هستند، بنابراین در بقیه صنایع اگر وابسته بشویم اتفاقی نمی‌افتد. چه اصراری داریم که جان مردم را با خودروهای بی کیفیت، کم کیفیت و گران داخلی بگیریم.

نیک بین با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم ارز کشور را تامین کنیم به همه مردم اجازه دهیم طبق قانون مجلس خودرو وارد کنند و داخل کشور بفروشند، بیان کرد: اما باید شرط شود که ارز را از خارج کشور تامین کنند تا ورود ارز به کشور اتفاق افتد و از محل فروش خودرو باید در کشور سرمایه گذاری صورت گیرد، اگر این اتفاق رخ دهد ورود ارز به کشور، اشتغال و رفاه بیشتر می‌شود.

وی افزود: راه تامین انرژی کم مصرف کردن و یا زیاد مصرف کردن نیست بلکه راهش ساورین گارانتی است و باید از سرمایه‌های خارجی و سرمایه گذاران خارجی در داخل درست استفاده کنیم. با ساورین گارانتی هم می‌توانیم نفت را زودتر بفروشیم و تحریم‌ها رو دور بزنیم اما ما دچار خود تحریمی بزرگ هستیم زیرا در کشور بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان کالاهایی داریم که در گوشه سازمان اموال تملیکی در بنادر خاک می‌خورند. ماشین آلات معدنی بسیار زیادی در سازمان اموال تملیکی در بنادر ۲۰ سال است که خاک می‌خورد که این موضوع به دلیل سیاست‌گذاری غلط هیات‌های دولت چه در گذشته و چه در حال حاضر است. به علت اینکه یک شرکت داخلی می‌تواند ماشین آلات معدنی را تولید کند ماشین آلات در گمرکات دپو شده است این درحالی است که شرکت‌های داخلی نمی‌توانند ماشین آلات را تولید کرده و اگر بتوانند چند برابر قیمت دارد. اگر قرار باشد، بگذاریم ایران برقی شود باید موانع حوزه صنعت و معدن رفع شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha