• سه‌شنبه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1402051710571
  • خبرنگار : 71592

/گزارش-فلسطین الیوم/

چرا اشغالگران به سیاست ترور روی آورده‌اند؟

چرا اشغالگران به سیاست ترور روی آورده‌اند؟

ارتش اشغالگر بار دیگر با ترور سه رزمنده مقاومت «گردان‌های القدس - تیپ جنین»، شهر جنین در شمال کرانه باختری اشغالی را هدف قرار داد تا با استفاده از سیاست ترور از مسافت صفر به جای حمله، زیرساخت‌های مسلح و منبع مقاومت را در این منطقه از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از فلسطین الیوم، در طول تاریخ، شهر جنین در شمال کرانه باختری زادگاه مبارزان مقاومت بود زیرا در تربیت مردانی مهارت داشت که بدون رویارویی با اشغالگر زندگی برایشان خوشایند نبود و در بسیاری از مراحل هسته مقاومت را تشکیل دادند. به همین دلیل است که چشمان اشغالگر همیشه به جنین دوخته شده است زیرا می‌خواهد ریشه‌های آن درخت پربار را از ریشه بکند تا بتواند منابع مقاومت را در کرانه باختری خشک کند؛ اما هرگاه ضربه‌ای به مقاومت وارد می‌کند، رزمندگان و فرماندهان جدیدی سر بر می‌آورند که قدرتمندتر و تهاجمی‌ترند و انتقام خون همرزمان خود را با ضرباتی می‌گیرند که ارتش اشغالگر را برای هفته‌های متمادی در یک بهت عمیق فرو می‌برد. سوالی که مطرح می‌شود این است که چرا اشغالگر اکنون از سیاست ترور استفاده می‌کند و به مقاومت به ویژه گردان‌های القدس حمله می‌کند؟

عصر روز یکشنبه نیروی ویژه رژیم صهیونیستی سه تن از رزمندگان مقاومت در گردان‌های القدس - تیپ جنین را پس از هدف گلوله قرار دادن خودروی آنها نزدیک میدان عرابه در جنوب جنین واقع در شمال کرانه باختری ترور کرد.

مصطفی الصواف، نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی رژیم صهیونیستی بر ابن عقیده است که سیاست ترور رژیم، اقدام جدیدی نیست؛ اما اخیرا تشدید یافته است و رژیم صهیونیستی تلاش دارد نیروهای مقاومت را نابود کند و منابع مقاومت را در جنین بخشکاند؛ اما تلاش‌هایش شکست خورده است زیرا پس از هر حمله، مقاومت قدرتمندتر و دلیرانه بیرون می‌آید و ضرباتی یکی پس از دیگری برای انتقام از فرماندهان شهید به اشغالگر وارد می‌کند.

وی در مصاحبه ویژه با خبرگزاری فلسطین الیوم گفت، افزایش حملات رژیم صهیونیستی علیه مقاومت آن را تضعیف نمی‌کند، بلکه قوی‌تر می‌شود و عملیات اخیر تل‌آویو که توسط شهید مجاهد محمود بکر انجام شد، تاییدی بر این ادعاست.

الصواف معتقد است، رژیم صهیونیستی اخیرا به سیاست ترور متوسل شده است زیرا در مقایسه با حملات که خسارت جانی و مالی سنگینی برای نیروهایش دارد، هزینه کمتری دارد چرا که این کار پس از جمع آوری اطلاعات، پاییدن و جاسوسی عینی یا از طریق وسیله‌های ارتباطی مدرن انجام می‌شود که متاسفانه همچنان تعدادی از رزمندگان مقاومت از آنها استفاده می‌کنند.

وی افزود، اصلی‌ترین هدف نشست امنیتی العقبه و شرم الشیخ نابودی مقاومت در شهر جنین و کرانه باختری بود تا جایی که پس از این دو نشست، تشکیلات خودگردان فلسطین تعقیب و بازداشت ده‌ها مبارز مقاومت را آغاز کرد که نشان می‌دهد سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان با اشغالگر، علیرغم جنایاتش، برای از بین بردن مقاومت توافق کردند.

از سوی دیگر، دکتر دهانی العقاد، نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی امور درگیری به فلسطین الیوم گفت، تمامی تلاش‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی برای متلاشی کردن هسته‌های مقاومت در جنین و کرانه باختری اعم از هجوم یا ترور و یا به کارگیری دستگاه‌های تشکیلات خودگردان برای سرکوب و دستگیری آنها و پایان دادن به رشد پدیده مسلحانه ناکام خواهد ماند.

وی افزود، توسل به سیاست ترور از طریق سناریوهای متعدد، پیگیری، رصد، جاسوسی و کسب اطلاعات برای ترور مقاومت همانطور که  در شهر عرابه اتفاق افتاد، ثابت می‌کند که اشغالگر قواعد درگیری را پس از اینکه مقاومت خسارات سنگینی به آن وارد کرد، تغییر داده است.

العقاد بعید دانست که ارتش رژیم صهیونیستی قادر به نابودی منابع مقاومت به ویژه در جنین، زادگاه ازلی مردان دلیر باشد به همین دلیل است که مقاومت با وجود اینکه هدف قرار می‌گیرد رشد و گسترش یافته است، زیرا فلسطینی‌ها حق دارند با کسانی که حقی در سرزمین فلسطین ندارند، بجنگند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha