• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402052817883

مدیرعامل برق منطقه‌ای فارس:

علیرغم گرمای بی‌سابقه شبکه برق جنوب کشور پایدار بود

علیرغم گرمای بی‌سابقه شبکه برق جنوب کشور پایدار بود

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس گفت: تابستان امسال علیرغم گرمای بی‌سابقه هوا، خوشبختانه شاهد پایداری و ثبات در شبکه انتقال و توزیع در جنوب کشور بودیم.

یدالله حقیقی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس گزارشی از آخرین وضعیت مصرف برق در فارس و جنوب کشور و اقدامات انجام شده در حوزه بهره‌برداری و طرح گذر از پیک بار تابستان ۱۴۰۲، گفت: توسعه ایستگاه ۲۳۰ کیلوولت صدرا، در مدار آمدن سه پست‌های فوق توزیع کورده خنج، کازرون چهار و قیر سه در مدت زمان متوسط شش ماه از اقدامات انجام شده برای تامین و انتقال برق پایدار در فارس بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از برق منطقه‌ای فارس، حقیقی خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های اعلام شده، در حالت عادی، بیش از دو سال زمان نیاز داشت اما با پشتکار و درایت همکاران ما در صنعت برق فارس این عملیات زودتر از برنامه پیش بینی شده اجرایی شد.

او همچنین نصب مولدهای خود تامین در نقاط اولویت دار شبکه در کوتاه‌ترین زمان ممکن، علیرغم وجود مشکلات و چالش‌های مالی و فنی را یک رکورد قابل توجه برای برق فارس ذکر و اضافه کرد: امیدوار هستیم که روزهای باقیمانده از تابستان امسال را هم با مدیریت مناسب به خوبی پشت سر بگذاریم.

حقیقی با اشاره به اینکه فارس ۱۱.۳ درصد از وسعت و هفت درصد از جمعیت کشور را دارد و حدود ۱۰ درصد از برق کشور دراین منطقه و جنوب کشور مصرف می‌شود، گفت: طول خطوط انتقال برق در این محدوده حدود ۱۵ هزار و ۵۲۳ کیلومتر و ظرفیت پست‌های برق آن ۴۵ هزار و ۴۰۸ مگاولت آمپر است.

او با بیان اینکه محدوده تحت مدیریت برق منطقه‌ای فارس، با توجه به این آمار بسیار کلیدی و حساس است، گفت: در فارس شاهد یک طیف گسترده دما هستیم به طوریکه از ۵۱ درجه تا منفی ۲۰ درجه را شامل می‌شود. این موضوع از شاخص‌های مهم بر خاص بودن شرایط فارس است.

معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر نیس با بیان اینکه میزان تقاضای مصرف کشور به حدود ۷۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات رسیده است، گفت: آمار حاکی از آن است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایشی حدود ۵۰۰۰ مگاوات، مصرف برق مواجه هستیم.

الله‌داد خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی مرکز ملی راهبری شبکه برق کشور، روند نمودارها نشان می‌دهد میزان تقاضای مصرف برق در حال حاضر حدود ۷۲ هزار مگاوات است.

مدیرکل دفتر فنی انتقال توانیر نیز گفت: ۳۷ درصد از مصرف برق کشور به بخش صنعت، ۳۴ درصد به مصرف بخش خانگی، ۱۴ درصد به بخش کشاورزی و ۱۰ درصد هم به بخش تجاری عمومی و روشنایی معابر اختصاص دارد.

علیرضاپور گفت: با توجه به تداوم شرایط گرم سال و با توجه به اینکه از ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه ظهر تا ۱۷، زمان اوج مصرف است، از مردم درخواست می‌کنیم کماکان توصیه‌های مدیریت مصرف برق را رعایت کنند تا امکان تامین برق پایدار برای همه مردم به ویژه در نقاط گرمسیری فراهم باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha