کاظم احمدی پنجشنبه ۱۹ تیر در همایش آموزشی قراردادهای یکسان که با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از مشاورین املاک استان فارس، رؤسای اتحادیه مشاورین املاک و اعضای هیأت مدیره اتاق اصناف برگزار شد، به تشریح مفاد ماده ۳ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول و تبصرههای مربوط پرداخت.
وی با بیان اینکه سازمان ثبت توجه ویژهای به توسعه قراردادهای یکسان در نظام معاملاتی کشور دارد، افزود: نقش مشاورین املاک و دفاتر اسناد رسمی در اجرای صحیح و به موقع این قراردادها بسیار حیاتی است.
احمدی همچنین گفت: تأخیر در ثبت معاملات از سوی مشاورین و دفاتر اسناد رسمی توسط بازرسان ادارات تابعه ثبتی استان فارس رصد و در صورت مشاهده، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، در این همایش آموزشی، علاوه بر ارائه مفاهیم مربوط به قراردادهای یکسان، سامانه کاتب معرفی و نحوه استفاده از آن به شرکتکنندگان آموزش داده شد و به سؤالات و ابهامات مطرح شده پاسخ داده شد.
انتهای پیام
نظرات