• دوشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402071006636
  • خبرنگار : 71431

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا خبرداد:

امحاء ۱۳۰۰ تن کالای قاچاق به ارزش بیش از ۵۰۰۰ میلیاردتومان در کشور

امحاء ۱۳۰۰ تن کالای قاچاق به ارزش بیش از ۵۰۰۰ میلیاردتومان در کشور

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از امحاء بیش از ۱۳۰۰ تن انواع کالای قاچاق به ارزش بیش از پنج هزار میلیارد تومان در تهران و ۲۵ استان دیگر خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در مراسم امحاء کالای قاچاق که پیش از ظهر امروز در میدان تیر فراجا در کهریزک برگزار شد، گفت: پلیس امنیت اقتصادی فراجا  اقدام به اجرای بیش از ۴۵ مرحله عملیات سراسری برای مبارزه با اشکال مختلف قاچاق در کشور کرده است، گفت: از ابتدای سال تاکنون حدود چهار هزار پرونده از سوی پلیس در سراسر کشور در راستای برخورد با قاچاقچیان تشکیل شده است و میزان وجوه برگشتی به خزانه دولت بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان بوده است. این مواردی است که تایید شده است، یعنی گمرک و ستاد اجرایی آن را قطعی و تایید کرده‌اند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه برخورد با باندهای کلان و سازمان یافته قاچاق یکی از موضوعاتی است که از ابتدای سال جاری در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت، گفت: در نتیجه اجرای این طرح، بیش از دو هزار پرونده کلان در حوزه قاچاق تشکیل شد. ارزش پرونده‌های تشکیل شده در این خصوص در نیمه اول سالجاری بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان بود.

رحیمی همچنین از برخورد جدی با خودروهای حمل بار قاچاق، که به شوتی معروف شده‌اند خبر داد و گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲،  ۱۰ هزار خودروی شوتی توقیف شد و میزان خودروهای توقیف شده ۲۶ درصد نسبت به شش ماهه سال گذشته افزایش داشته است.

وی درباره امحای کالاهای قاچاق فاسدشدنی نیز گفت: بسیاری از کالاهای قاچاق که وارد بازار کشور شده و مردم آن را مصرف می‌کنند جزو کالاهای تاریخ گذشته هستند و باندهای زیادی در این زمینه منهدم کردیم. امحای ۱۲۱ هزار و ۶۰۰ تن انواع کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۱ و پنج ماه سال ۱۴۰۲ با همکاری خوب همکاران ما در اموال تملیکی انجام شد،  بخش زیادی از این کالاها غیرقابل مصرف بود که در صورت عدم امحا با سلامت جامعه در ارتباط بود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: اقدامی که امروز انجام می‌شود این است که مقادیر قابل توجهی انواع کالای قاچاق در تهران و ۲۵ استان دیگر که با همکاری اموال تکمیلی کشف شده به آتش کشیده می‌شود، این کالاها شامل انواع لوازم صوتی و تصویری، کالاهای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد خوراکی و انواع پودرهای بدنسازی است که تقریبا اکثر آنها تقلبی و غیرقابل استفاده هستند و ارزش آن بالغ بر پنج هزار میلیارد تومان است.

به گفته رحیمی اهداف امحای کالای قاچاق حمایت از رشد تولیدات داخلی، ناامن کردن محیط برای قاچاقچیان، جلوگیری از ورود بی‌رویه انواع کالای قاچاق به کشور و ایجاد فضای رقابتی سالم برای تولیدگنندگان در کشور است چون با ورود کالای قاچاق ده‌ها مرکز تولیدی و صنعتی و هزاران در کشور تعطیل و هزاران کارگر آن بیکار می‌شوند.

وی با بیان اینکه تنها ایران نیست که در آن کالای قاچاق را امحا می‌کنند؛ گفت: بر اساس تحقیقی که انجام دادیم، بسیاری از کشورها مانند روسیه، مالزی، هنگ‌کنگ و ... نیز امحا و آتش زدن کالای قاچاق و جلوگیری از ورود به چرخه تولید و اقتصاد را در دستور کار دارند. در ایران نیز خط قرمز پلیس امنیت اقتصادی، قاچاق کالا چه از خارج به داخل و چه از داخل به خارج است و در میان نهادهای قضایی و انتظامی هماهنگی بسیار عالی برای مقابله با قاچاقچیان وجود دارد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۰ ۱۴:۵۶

چرا بجای امحا انها را به فقرا نمیدهند یا موسسه های خیریه؟؟

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۱ ۲۳:۲۷

شایسته بود کالاهایی را که قابل مصرف بودند را در اختیار کمیته امداد وبهزیستی جهت نیازمندان قرار میدادند .وفقط مواد مخدر والکلی وتاریخ گذشته را امحاء مینمودند .ازبین بردن کالاهای قابل مصرف اسراف وتبذیر بوده وموجب نارضایتی خداوند بوده و مجازات دنیوی واخروی دارد.

avatar

تولید کننده داخلی متاسفانه افقط بفکر گران فروختن اجناس داخلی بی کیفیت خودشان هستند و هیچ به فکر مصرف کننده نیستند

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۲ ۰۲:۴۶

باورش خیلی سخت است

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۲ ۰۹:۴۲

قانون امحاء باید تغییر کند کالا را در اختیار کمیته امداد و ادارات قرار دهید پول مملکت را ایتطوری هدر ندهید

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۲ ۱۰:۴۲

انشاالله .اجناس مورد استفاده رو ..اتش نزدین .بدست مستمندان برسه ممنون از نیروی انتظامی

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۲ ۲۲:۲۳

امحا یک واژه عربیه درستش نابود کردن و از بین بردنه...

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۲ ۲۲:۲۳

امحا یک واژه عربیه درستش نابود کردن و از بین بردنه...

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۱۲ ۲۲:۲۳

امحا یک واژه عربیه درستش نابود کردن و از بین بردنه...