به گزارش ایسنا، سجاد محمدعلینژاد در بازدید از پارک علم و فناوری استان قم اظهار کرد: یکی از دغدغههای اصلی ما در معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم این واقعیت است که روند توسعه کمی و کیفی واحدهای فناور و سهم آنها در اقتصاد کشور متناسب با انتظارات مقام معظم رهبری نیست، لذا در اجرای سیاستهای ابلاغی باید جدیت بیشتری داشته باشیم که به نظر من از دو طریق و بهطور همزمان میتوان آن را محقق کرد.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم خاطرنشان کرد: ابتدا با افزایش و تعمیق روابط پارکهای علم و فناوری و دانشگاهها تلاش کنیم ورودیهای پارکها افزایش پیدا کند.
محمدعلینژاد گفت: به همین منظور، یکی از برنامههای معاونت فناوری تلاش برای جهتدهی به پایاننامههای دانشجویی است. چه بسا، یک پایاننامه دانشجویی با راهنمایی و مشاوره درست بتواند در مسیر ایجاد کسب و کار فناورانه قرار بگیرد و علاوه بر خود دانشجو، استاد و دانشگاه نیز از مزایای آن منتفع شوند.
وی افزود: با توجه به اینکه متاسفانه ما در کشور چندان در خلق فناوری موفق عمل نکردهایم، لذا شکلگیری ارتباطات چندسویه میتواند عرصه ظهور فناوریهای جدید و قابل عرضه در سطح کشور باشد.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، نیازمحور شدن ایدهها و محصولات فناورانه مورد حمایت پارکها و سایر بازیگران زیستبوم فناوری را یکی دیگر از اولویتهای این معاونت عنوان کرد و گفت: احصاء نیازهای مجموعههای صنعتی از طریق تقویت ارتباطات پارکها با مجموعههای صنعتی و هدایت حمایتها و مزایای قانونی به سمت طرحها و محصولاتی که با هدف تأمین نیازهای فناورانه حوزه صنعت ارائه شدهاند نیز باید در دستور کار پارکهای علم و فناوری کشور قرار بگیرد.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلینژاد گفت: من معتقدم برای تحقق این موضوع پارکهای علم و فناوری در استانهای مستعد و با ظرفیت بالای دانشبنیانی مانند قم باید جدای از نقش استانی در سطح ملی نیز در حوزههای تخصصی خود صاحب نقش و نظر باشند.
انتهای پیام
نظرات