دکتر جواد زارعی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به نیاز کادر سلامت و سیستم بهداشت و درمان کشور به خدماترسانی فارغالتحصیلان رشتههای مختلف علوم پزشکی، ۹ رشته از سوی وزارت بهداشت معرفی شدهاند که فارغالتحصیلان این رشتهها از این به بعد طرح اجباری میگذرانند.
وی ادامه داد: این رشتهها شامل فیزیوتراپی، بهداشت عمومی، بیناییسنجی، فناوری اطلاعات و سلامت، تغذیه، شنواییسنجی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و مامایی هستند. دانشجویانی که از اول آبانماه ۱۴۰۲ به بعد در این رشتهها فارغالتحصیل میشوند باید طرح اجباری را بگذرانند.
مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز یادآور شد: محدودیتی که از گذشته برای نیروهای طرحی وجود داشت این بود که حقوق این نیروها را باید بیمارستان از درآمد اختصاصی خود پرداخت کند به این دلیل ممکن بود بیمارستانهای شهرستانها که منابع مالی زیادی ندارند، بیشتر سراغ رشتههایی مانند پرستاری و پزشکی بروند که نیاز بیشتری به آنها دارند. بدین ترتیب بیمارستانها کمتر به سمت رشتههای دیگر میرفتند تا بار مالیشان کمتر شود.
وی افزود: طرح جدید، فارغالتحصیلان این ۹ رشته را ملزم میکند که برای گذراندن طرح به مدت دو سال در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی مشغول به فعالیت و گذراندن این طرح شوند.
انتهای پیام
نظرات