زهرا مظفر در گفتوگو با ایسنا، درباره تعداد خیرین مدرسه ساز که از جامعه ایثارگران کشور هستند، اظهار کرد: طبق آماری که از جامعه خیرین مدرسه ساز احصاء کردیم و مربوط به سال ۱۴۰۱ـ۱۴۰۰ و قبل از آن میشود؛ ۶۰۰ ایثارگر مدرسه ساز در کشور داریم.
وی با بیان اینکه ممکن است تعداد خیرین مدرسه ساز ایثارگر در کشور بیشتر از ۶۰۰ نفر باشد، توضیح داد: فعلا ۶۰۰ خیر مدرسه ساز ایثارگر شناسایی کردیم و ممکن است تعداد این خیرین بیشتر هم باشد. این ۶۰۰ خیر مدرسه ساز یا همسر شهید و یا پدر، مادر، برادر، خواهر و فرزند شهید و جانباز و آزاده هستند که به ایثارگری و خیری در امر مدرسهسازی مشغول هستند.
مشاور امور ایثارگران و شاهد وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش با مسئول مشارکتهای بنیاد شهید به منظور همکاری در راستای تجلیل از این ۶۰۰ خیر ایثارگر مدرسه ساز در ارتباط است، عنوان کرد: اسم این ۶۰۰ ایثارگر مدرسه ساز را "رستگاران تاریخ ساز" قرار دادیم چراکه طبق فرموده خداوند اینها افرادی هستند که با مال و جان خود در راه خدا ایثار کرده و از مال و جان و فرزند و عزیز خود گذشتهاند. اینها جاودانهترین و رستگارترین انسانها هستند چراکه از بزرگترین سرمایه انسانی یعنی جان افراد گذشتهاند اما به آن اکتفا نکردند و از مال خود نیز در راه خدمت رسانی به مردم ایثار کرده و مدرسه ساختهاند.
مظفر ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با همکاری بنیاد شهید برنامه تجلیل و تقدیر ویژه از ایثارگران خیر مدرسه ساز داشته باشیم.
به گفته وی، بیش از ۳۶ هزار شهید دانشآموز و بیش از ۴۰۰۰ شهید معلم در کشور وجود دارد.
همچنین طبق اظهارات مشاور امور شاهد و ایثارگران وزیر آموزش و پرورش، از بین ۴۰۰۰ شهید معلم، حدود ۱۱۳ زن شهید فرهنگی داریم.
مظفر در پایان سخنان خود به دیدار با خانواده شهدای فرهنگی اشاره و تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش طرح "سپاس" را اجرا میکند و هر ماه با خانواده شهدای فرهنگی و دانش آموز دیدار دارد. در واقع هر ماه بنده به نمایندگی از مقام عالی وزارت در یک استان حاضر شده و با شش خانواده شهید فرهنگی و دانش آموز دیدار میکنم و از طرف مقام عالی وزارت لوح تقدیر و هدیهای تقدیم این خانواده شهدا میشود.
انتهای پیام
نظرات