• یکشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1402101006519
  • خبرنگار : 71664

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران خبر داد

«شهر علم شهید سلیمانی»، بزرگ‌ترین پارک علم و فناوری کشور ۱۳ دی افتتاح می‌شود

«شهر علم شهید سلیمانی»، بزرگ‌ترین پارک علم و فناوری کشور ۱۳ دی افتتاح می‌شود

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران از افتتاح «شهر علم شهید سلیمانی» در هفته جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسین قناعتی در نشست هم‌اندیشی و آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی که صبح امروز، یکشنبه ۱۰ دی ماه برگزار شد، اظهار کرد: شهر علم شهید سلیمانی، روز چهارشنبه ۱۳ دی ماه در یافت‌آباد افتتاح می‌شود. این شهر، بزرگ‌ترین پارک علم و فناوری کشور است.

وی با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی بر موضوع سلامت روح تاکید می‌کند، گفت: امیدوارم این توفیق حاصل شود که عمر را صرف بهبود وضعیت خود کنیم، هدف از این موضوع، ایجاد انسان کامل است. سلامت برای این می‌خواهیم که انسان دارای روح و جسم سالم باشد.  

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه سکان هدایت این مرکز آموزشی را از دو سال گذشته در دست گرفته‌ام، اظهار کرد: به هنگام شروع مدیریت جدید، برنامه‌های ۶ ساله گذشته را بررسی کردیم و برای ۵ محور برنامه‌ریزی کرده‌ایم. توجه به حوزه پژوهش و فناوری جزو برنامه‌ریزی‌های دانشگاه علوم‌پزشکی تهران محسوب می‌شود.

قناعتی درباره دستاوردهای دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در حوزه فناوری گفت: بیش از ۴۵۰ محصول فناورانه در این مرکز آموزشی تولید شده است. ما در دانشگاه‌ علوم‌پزشکی تهران بر حوزه فناوری تاکید کرده‌ایم به نحوی که رصد فناوری جزو برنامه‌های دانشگاه است.

وی با بیان اینکه «ربات جراح سینا» از دستاوردهای دانشگاه علوم‌پزشکی تهران محسوب می‌شود، گفت: این ربات به کشور اندونزی صادر شده است. دو ربات دیگر به کشور اندونزی صادر می‌شود؛ جلسه‌ای با دهقانی فیروزآبادی، معاونت علمی ریاست‌جمهوری داشته‌ایم که ۲ ربات دیگر به اندونزی صادر شود.

قناعتی درباره اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: ۲ هزار عضو هیئت‌علمی در این مرکز آموزشی مشغول به فعالیت هستند. حدود ۳۰ درصد مقالات کشور در دانشگاه علوم‌پزشکی تهران به رشته تحریر در می‌آید.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم‌پزشکی تهران باید به ستاره قطبی در حوزه علم و فناوری تبدیل شود، افزود: تمام سازمان‌ها دارای کی خط استراتژیک هستند و ستاره قطبی شدن در حوزه علم‌وفناوری جزو استراتژی‌های دانشگاه علوم‌پزشکی تهران است. ما در نظر داریم که با تمام مراکز آموزشی کشور همکاری داشته باشیم و در جهت تحقق این موضوع گام برداشته‌ایم.

قناعتی درباره دانشگاه «سبطین»، شعبه بین‌اللمللی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در کربلا گفت: افتتاح این دانشگاه به عنوان مهم‌ترین دستاورد آموزشی جمهوری اسلامی در حوزه بین‌الملل به حساب می‌آید. در حال حاضر، ۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند؛ بررسی‌ها بیانگر این است که تعداد دانشجویان دانشگاه سبطین در حال افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: ۵ رشته اصلی در دانشگاه سبطین تدریس می‌شود. همچنین در نظر داریم که رشته دندانپزشکی را به رشته‌های آموزشی دانشگاه سبطین بیافزاییم.

وی ادامه داد: ما باید توان آموزشی خود را به کشورهای دیگر ارسال کنیم. جمهوری اسلامی توانسته است به برکت خون شهدا به دستاوردهای متعددی دست‌یابد.

قناعتی با انتقاد از موانع در برابر پژوهش و فناوری در کشور گفت: اگر دیوار تحریم یک متر است، دیوار خودتحریمی ۴ متر است. میزان مالیات هایی که بر پژوهش و فناوری در نظر گرفته شده بسیار نامطلوب است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: بسیاری از افراد وقتی پست و مقام گرفتند مشکلات زیادی ایجاد کردند، چرا یک وزیر و معاون وزیر باید کار خاص پزشکی خودشان یا مرکز تحقیقات خودشان بیشترین تعرفه و بودجه را داشته باشند. باید اصلاح و فسادستیزی را از خودمان شروع کنیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha