به گزارش ایسنا، آیت الله رمضانی- دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) - در این مراسم با تبریک این روز خجسته به مادران و زنان اظهار کرد: مناسبتهای این ایام فراوان است که مهمترین آن ولادت باسعادت حضرت فاطمه (س) و به مناسبت آن روز زن و مادر است که مظهر مهر، محبت و رأفت الهی است. همچنین این روز مصادف است با ولادت بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که از یاران این سردار بزرگ بوده است.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) در ادامه "معنویتِ ایمانگرا، ایثار و ولایتپذیری" را جزو ویژگیهای مشترک حضرت فاطمه زهرا (س)، امام خمینی(ره) و حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد و گفت: معنویت انسان را متوجه به حقیقت مأورایی و ملکوتی، گرایشهای مقدس و امور فطری میکند.
وی با اشاره به آیه ۳۹ سوره مبارکه الدخان «ما خَلَقناهُما إِلّا بِالحَقِّ وَلکِنَّ أَکثَرَهُم لا یَعلَمونَ» تصریح کرد: انسان یک موجود معناگراست. بسیاری به آن توجه دارند چه بدانند و چه ندانند و گاهی هم غبار بر آن حقیقت مینشیند، ولی همه آنها معناگرا هستند. این هم براساس آفرینش به حقی است که نه فقط شامل انسان بلکه کل هستی است و همه آنها به حق آفریده شده اند و چیزی به باطل خلق نشده است.
آیت الله رمضانی گفت: معنویت ایمانگرا بر پایههای ایمان به غیب، ایمان به خدا، ایمان به آخرت، ایمان به کتب به آسمانی، ایمان به پیامبران الهی و ایمان به وحی است. بنیاد و ساختار معنویتی را که انسان میخواهد به سمت آن حرکت کند بر پایه ایمان است. امروزه در دنیای لیبرال و سکولار غرب، معنویت به این معنا مطرح نیست و به صورت مطلق معنویت را مطرح میکنند. هیچ ضرورتی ندارد در این معنویت خدا باشد و حتی با انکار خدا بحث معنویت را مطرح میکنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، مسئولیتپذیری را مهمترین نتیجه معنویت ایمانگرا عنوان کرد و افزود: وقتی شخص به این معنویت میرسد به یک نوع آرامش میرسد. آرامش گمشده بشر امروز است. برخی این آرامش را با مُسکنها و دیگر مسائل دنبال میکنند، ولی این آرامش به وجود نمیآید مگر اینکه انسان با کامل مطلق انس بگیرد، با خدای عزیز، محبوب و معشوق انس بگیرد. اگر این ارتباط باشد به آرامش میرسد.
آیت الله رمضانی با بیان اینکه ادبیات یک شخص معنوی ایمانگرا یک ادبیات ویژه است و این ادبیات ویژه در کردار، رفتار و گفتارش ظهور و بروز میکند اظهار کرد: معنویت ایمانگرا انسان را به هویت واقعی انسانی میرساند. خداوند همه بشر را به این معنویت دعوت کرده است. حضرت زهرا (س) در اوج معنویت ایمانگراست. نتیجه این معنویت مسئولیتپذیری است. بالاترین مرتبه مسئولیتپذیری ایثار است و اوج ایثار در حضرت زهرا (س) بوده است.
وی گفت: حضرت زهرا (س) شخصیتی بوده که معنویتش بر پایه ایمان به خدا بوده است و این معنویت در اوج است. اگر انسان به معنویت به معنای واقعی برسد مهمترین نتیجهای که در حیات انسان است آرامش، امنیت و مسئولیت پذیری خواهد بود.
آیت الله رمضانی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) دغدغه هدایت دیگران و حل مشکلات دیگران، دغدغه فقرزدایی و اسارتزدایی را داشته است، ادامه داد: از شاخصههای حیات حضرت زهرا (س) ولایتپذیری است. در سختترین شرایط امام علی (ع) را تنها نگذاشت و لحظهای از ایشان جدا نشد.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با بیان اینکه امام خمینی (ره) به عنوان دانش آموخته مکتب فاطمی، یک شخصیت معنویتگرا، اهل ایثار و ولایتپذیر بود افزود: حاج قاسم هم این سه ویژگی را داشت. نسبت به ائمه عشق میورزید، اهل توکل، توسل و تدبیر بود و با ایثارگری در برابر تروریسم ایستاد و خون پاکش را هدیه کرد تا جامعه بشری از صلح و امنیت برخوردار باشد. او رهبریت مقابله با تروریسم در عصر حاضر را داشت و این جایگاه را پیدا کرد و در دنیای امروز محبوب شد و تشییع پیکر ایشان در تاریخ نمونهای ندارد.
انتهای پیام
نظرات