• یکشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1402110805796
  • خبرنگار : 71451

۸۰ درصد شهدای مدافع حرم از خادمان شهدا بودند

۸۰ درصد شهدای مدافع حرم از خادمان شهدا بودند

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: ۸۰ درصد شهدای مدافع حرم از خادمان شهدا بودند و راویان و مبلغینی که در شبکه راهیان نور داریم نیز متولی موضوع جهاد تبیین هستند.

به گزارش ایسنا، شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور کشور با حضور «روح‌الله حسین‌زاده» دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور، «سعید محمدی» جانشین معاونت اجرایی رئیس جمهور و نمایندگان دستگاه‌های کشور پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در ساختمان ستاد مرکزی راهیان نور کشور برگزار شد.  

سرهنگ حسین‌زاده با اشاره به همکاری دولت در پیشبرد برنامه‌های راهیان نور  توضیح داد: اولین گام در معاونت اجرایی ریاست جمهوری این بود، تمام مدیران عامل بانک‌ها و هلدینگ‌های بزرگ کشور دعوت شدند که در حوزه راهیان نور ورود کنند تا بتوانیم با کیفیت بیشتر به این امر مهم بپردازیم. امسال با وجود برگزاری انتخابات و ماه مبارک رمضان از یکم بهمن سفرها آغاز شده است که نیاز داریم در این عملیات بزرگ همه دستگاه‌ها کمک کنند.  

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور افزود: پیش از شیوع ویروس کرونا آمار بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس به هفت میلیون بازدید در سال رسیده بود که عددی جدی در گردشگری داخلی مخصوصا موضوع زیارت محسوب می‌شود. راهیان نور از سال ۱۳۸۰ به صورت تشکیلاتی در سامانه نیروهای مسلح و دولت شکل گرفت و از زمان شروع این حرکت عظیم، در این سال‌ها اقدامات خوبی از سوی دستگاه‌های دولتی و مجموعه‌های نظامی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: امروز از راهیان نور به عنوان مولفه و منشور فرهنگی می‌توان یاد کرد. همچنین ۱۳۳ هزار خادم‌الشهید در این رویداد مشغول به خدمت هستند که در دوره شیوع کرونا ۲۰۰ قرارگاه در سراسر کشور تاسیس کردند و به کمک کادر درمان شتافتند. در تهران قرارگاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) هر شب با ۶۰ ماشین مخزن‌دار در ضد عفونی کردن معابر و سطوح شهری خدمت کرد. در خوزستان خادمین شهدا اتاق فکر برای مدیریت بحران پس از وقوع سیل تشکیل دادند. ۸۰ درصد شهدای مدافع حرم از خادمان شهدا بودند و راویان و مبلغینی که در شبکه راهیان نور داریم نیز متولی موضوع جهاد تبیین هستند.  

حسین زاده بیان کرد: باید تراز راهیان نور را به تراز جریان‌های فرهنگی برسانیم و به عنوان رویداد و برنامه اصلی نظام به آن نگاه کنیم، از این رو باید در این راه تحول ایجاد شود. ۲۰ روز است که حاج حسین یکتا مستقر در یادمان شلمچه در حال انجام کار جدیدی است. برگزاری رویداد «یک شب زندگی، به سبک رزمندگی» برای دانشجویان در 6 نقطه از خوزستان رقم زده شده است. قرار گرفتن در فضای شبیه‌سازی شده جبهه کمک می‌کند تا جوانان کمی از شرایط آن دوران را درک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha