• چهارشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402111813820
  • خبرنگار : 50597

یک مسوول:

تکیه بر ظرفیت‌های مردمی از اساسی‌ترین مولفه‌های توسعه پایدار کشاورزی است

تکیه بر ظرفیت‌های مردمی از اساسی‌ترین مولفه‌های توسعه پایدار کشاورزی است

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرمایه‌گذاری و تکیه بر ظرفیت‌های مردمی از اساسی‌ترین مولفه‌های توسعه پایدار در بخش کشاورزی است.

عوض علیزاده مقدم، چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه در جریان سفر به محلات و بازدید از مجتمع‌های گلخانه‌ای این شهرستان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: هدف از این سفر، افتتاح پروژه‌ای در شهرستان خمین و بازدید از پروژه‌های گل و گیاه محلات، برگزاری جلسه همفکری، هم‌اندیشی و تبادل نظر با مدیران اتحادیه‌ها و تعاونی‌های بخش کشاورزی با محوریت موضوع مهم سرمایه‌گذاری و تامین مالی در بخش کشاورزی است.

وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در قالب صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در چارچوب سند امنیت غذایی کشور و برنامه توسعه هفتم کشور، شرایط نظام تامین مالی و اعتباری بخش کشاورزی و نرخ سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی را با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و به شکل کاملا درون‌زا ارتقا دهیم.

وی افزود: سرمایه‌گذاری و تکیه بر ظرفیت‌های مردمی از اساسی‌ترین مولفه‌های توسعه پایدار در بخش کشاورزی است که اگر با محوریت مردم و تولیدکنندگان در کنار یکدیگر قرار گیرند، می‌توانیم در افق ۱۴۱۱ سند امنیت غذایی را به طور کامل محقق کنیم.

علی صفری، مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: بخش کشاورزی برای توسعه و تداوم تولید نیازمند منابع مالی است. اگرچه سیستم بانکی بخشی از این منابع را تامین می‌کند اما این سیستم دارای محدودیت است که گلایه بهره‌برداران بخش کشاورزی به دلیل محدودیت منابع و بروکراسی زائد را به همراه دارد.

وی ادامه داد: در قانون تشکیل جهاد کشاورزی، تشکیل صندوق‌های حمایت از  توسعه بخش کشاورزی مصوب شد و با به راه افتادن این صندوق‌ها، خدمات بسیار زیادی به بخش کشاورزی شده است اما به دلیل اینکه قسمتی از این صندوق‌ها باید توسط منابع مالی دولتی تامین شود، با محدودیت مواجه هستیم.

وی با اشاره به تاسیس این صندوق در استان مرکزی، افزود: با تاسیس صندوق، خدمات بسیار زیادی ارائه شده است و به دنبال این هستیم که این صندوق تا حد ممکن تقویت شود که قطعا می‌تواند خدمات زیادی را ارائه کند. از مشخصه‌های صندوق این است که تسهیلات خود را با سود صفر یا چهار درصد و با بروکراسی بسیار کم ارائه می‌دهد که موجب رضایتمندی بهره‌برداران شده است.

صفری با اشاره به تلاش‌ها برای تقویت صندوق، تصریح کرد: تلاش شده است در استان مرکزی پیگیری‌های لازم برای مولدسازی اموال دولتی بخش کشاورزی و بازگشت آن به صندوق‌ها انجام شود، چرا که بخش‌های گل و گیاه و سایر بخش‌ها نیازمند پشتیبانی است.

به گزارش ایسنا، در جریان این سفر، معاون وزیر جهاد کشاورزی و هیئت همراه از دهکده گل و گیاه شهرستان محلات به عنوان بزرگ‌ترین مجتمع گل و گیاه کشور، مجموعه نمایشگاه گل کیهان به عنوان بزرگ‌ترین مجموعه نمایشگاهی و بازار دائمی گل کشور و یک واحد مدرن تولید گل در محلات بازدید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha