محمد محمودی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: براساس تقویم کوچ، ۲۵ اردیبهشتماه زمان کوچ عشایر به مناطق ییلاقی تعیین شده که این زمان از طریق پیامک و فضای مجازی برای عشایر ارسال شد.
وی افزود: متاسفانه تعدادی از عشایر به این اطلاع رسانی توجه نکردند و در بارشهای روز گذشته به اسباب، اثاثیه و چادرهای عشایر آسیبهایی وارد شده اما خوشبختانه تلفات جانی به دنبال نداشت.
محمودی بیان کرد: بیشترین خسارت به عشایر در شهرستان کوهرنگ در بخش دو آب صمصامی، بخش مرکزی، بازفت، شهرستان اردل در بخش دیناران و اطراف سد کارون چهار و شهرستانهای لردگان و خانمیرزا در بخش مرکزی بوده است.
مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: تعدادی از احشام عشایر که در مسیر سیلابها قرار داشتند از بین رفتند که طبق برآوردهای صورت گرفته میزان خسارت وارده به اسباب و اثاثیه، چادرها و احشام سه میلیارد تومان است.
وی گفت: در بحث ایلراههای عشایری در حال ارزیابی خسارتهای وارده هستیم، البته طبق گزارشات اعلام شده حدود ۴۵ تا ۵۰ کیلومتر از ایلراههای عشایری دچار آسیب شدهاند.
محمودی تاکید کرد: روزهای گذشته به عشایری که تاکنون اقدام به کوچ به مناطق عشایری استان نکردهاند پیامک ارسال شده و مجددا توصیه موکد شده که از کوچ زودهنگام خودداری کنند، همچنین در مسیر سیلابها و مناطق صعب العبور قرار نگیرند.
انتهای پیام
نظرات