• پنجشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1403042114636
  • منبع : مطبوعات

 حزب‌الله لبنان چگونه تل‌آویو را مستأصل ساخته است؟

هدهد؛ کابوس جدید صهیونیست‌ها

هدهد؛ کابوس جدید صهیونیست‌ها

 قسمت دوم از فیلم پهپاد هدهد حزب‌الله که شامل مواضع حساس نظامی رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی است، در چارچوب مصداق عملی معادله معروف سید حسن نصرالله تحت عنوان «حیفا و مابعد حیفا» قرار دارد.

به گزارش ایسنا، رسالت نوشت: قسمت دوم از فیلم پهپاد هدهد حزب‌الله که شامل مواضع حساس نظامی رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی است، در چارچوب مصداق عملی معادله معروف سید حسن نصرالله تحت عنوان «حیفا و مابعد حیفا» قرار دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، انتشار قسمت دوم از فیلم پهپاد «هدهد» حزب‌الله که شامل مواضع حساس نظامی رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی سوریه است، شوک جدیدی به اشغالگران در بحبوحه تلاش آن‌ها برای نجات از باتلاق غزه و جبهه شمالی فلسطین اشغالی بود و بعد از انتشار این فیلم، موج جدیدی از نگرانی در محافل صهیونیستی به راه افتاده است.
 نقره‌داغ شدن صهیونیست‌ها با هدهد حزب‌الله
مقاومت لبنان آمادگی خود را برای مقابله با هرگونه جنگ گسترده که دشمن صهیونیستی قصد تحمیل آن را داشته باشد، طی ۹ ماه گذشته به شکل عملی نشان داده است. درحالی‌که دوران بعد از جنگ جولای ۲۰۰۶ تا نبرد طوفان الاقصی در اکتبر ۲۰۲۳ مملو از معادلات، پیام‌ها و هشدارهای مقاومت به مقامات صهیونیست، ارتش اشغالگر و شهرک‌نشینان آن بود اما معادلات بازدارندگی که حزب‌الله در ۹ ماه گذشته به صهیونیست‌ها تحمیل کرده، قواعد جدیدی در درگیری‌ها در کل منطقه به وجود آورده است.
صهیونیست‌ها که می‌خواستند شانس خود را برای نجات از باتلاق جبهه شمالی، با تهدید به حمله نظامی گسترده علیه لبنان امتحان کنند، با پاسخ عملی حزب‌الله مواجه شدند؛ به‌طوری‌که بعد از تهدیدات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای گسترش جنگ در جبهه شمالی و همچنین تهدیدات «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم مبنی بر بازگرداندن لبنان به عصر حجر و تبدیل بیروت به غزه دوم، حزب‌الله تصاویری دقیق از همه مواضع حیاتی و حساس صهیونیست‌ها اعم از نظامی و غیرنظامی در حیفا واقع در شمال فلسطین اشغالی منتشر کرد؛ تصاویری که توسط پهپاد هدهد جمع‌آوری‌شده بود، درحالی‌که اسرائیلی‌ها اصلامتوجه ورود این پهپاد به حیفا نشدند.انتشار این تصاویر طی سه هفته گذشته موجی از انتقادات را میان صهیونیست‌ها نسبت به ارتش و کابینه برانگیخت و ادعاهای ارتش اسرائیل و نهادهای امنیتی آن درزمینه قدرت اطلاعاتی را زیرسؤال برد.بلافاصله بعد از انتشار این تصاویر بود که سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله طی انجام یک سخنرانی، قاطعانه به صهیونیست‌ها و همه حامیان آن‌ها درباره هر حماقتی علیه لبنان هشدار داده و تأکید کرد: پاسخ هر تجاوز دشمن را با معادله چشم در برابر چشم می‌دهیم و اگر اشغالگران به دنبال گسترش جنگ باشند، هیچ‌یک از اهداف آن‌ها از موشک‌های مقاومت در امان نمی‌ماند و این نبردی در زمین، دریا و هوا خواهد بود.
 شکست استراتژی اسرائیل علیه حزب‌الله
برای درک صحت معادلاتی که حزب‌الله و سید حسن نصرالله از زمان جنگ جولای ۲۰۰۶ تاکنون ضد صهیونیست‌ها ترسیم کرده‌اند، بهتر است نگاهی به تحولات سال‌های گذشته در سطح تقابل مقاومت لبنان با دشمن صهیونیستی داشته باشیم.
سید حسن نصرالله در سپتامبر ۲۰۱۸ در پیامی هشدارآمیز خطاب به صهیونیست‌ها گفت: مقاومت دارای انبوهی از موشک‌ها ازجمله موشک‌های نقطه زن و توانمندی‌های تسلیحاتی پیشرفته است و سرنوشت و واقعیتی را به اسرائیل تحمیل خواهد کرد که این رژیم هرگز تصور آن را هم نمی‌کند.
سپس دبیرکل حزب‌الله در تابستان سال ۲۰۲۳ اعلام کرد که مقاومت تنها به چند موشک نقطه زن برای نابود کردن گروهی از مواضع حساس صهیونیست‌ها ازجمله فرودگاه‌های نظامی و غیرنظامی، پایگاه‌های نیروی هوایی، نیروگاه‌ها، زیرساخت‌های آبی و… و پالایشگاه‌های نفت رژیم اشغالگر که مهم‌ترین آن‌ها رآکتور دیمونا است، نیاز دارد.روشن است که حزب‌الله از سال ۲۰۰۶ تاکنون هرگز بیکار ننشسته و خود صهیونیست‌ها هم اعتراف می‌کنند که آگاهی از ابعاد پیشرفت نظامی حزب‌الله به‌ویژه درزمینه موشکی و پهپادی طی این سال‌ها ممکن نیست، اما مسلم است که قدرت نظامی حزب‌الله را نمی‌توان با سال ۲۰۰۶ مقایسه کرد و این حزب اکنون در زمره یکی از قدرتمندترین ارتش‌های جهان طبقه‌بندی می‌شود.
رژیم صهیونیستی طی یک دهه گذشته در چارچوب استراتژی «جنگ بین جنگ‌ها» تلاش داشت یک اقدام مثلثی علیه حزب‌الله انجام دهد:
  تلاش برای ضربه زدن به پروژه موشک‌های نقطه زن حزب‌الله.
 انجام عملیات‌های خرابکارانه امنیتی و جاسوسی در عمق لبنان برای رسیدن به مواضع حزب‌الله.
 انجام عملیات‌های خرابکارانه و جاسوسی علیه متحدان حزب‌الله در منطقه.
اما همان‌گونه که خود صهیونیست‌ها اعتراف می‌کنند این استراتژی اسرائیل هرگز نتوانست موفق شود و با وجود هزینه‌های سنگینی که تل‌آویو پرداخته، اما نتوانسته اطلاعاتی درباره پروژه موشکی حزب‌الله دریافت کند و نتیجه آن شد که در جریان نبرد کنونی، اسرائیل از ترس سناریوهای خطرناک گسترش جنگ، آتش‌بس با حزب‌الله را ترجیح می‌دهد.
 

حزب‌الله چگونه  صهیونیست‌ها را نیم‌خیز نگه داشته است؟
در این میان مقاومت لبنان که اکنون در قلب نبردی برای حمایت از غزه و محافظت از لبنان قرار دارد، در چارچوب آمادگی خود برای تقابل همه‌جانبه با دشمن صهیونیستی تصمیم گرفت تا سطح پیام‌های تهدیدآمیز خود را بالا ببرد تا به‌این‌ترتیب افکار عمومی صهیونیست‌ها و مقامات سیاسی و نظامی این رژیم متوجه شوند که اگر کار به جنگ گسترده بکشد، مقاومت برنامه‌ای برای آن‌ها دارد که در هیچ‌یک از ارزیابی‌های نهادهای امنیتی اسرائیل، پیش‌بینی‌نشده است.
راهبرد جالبی که حزب‌الله برای به هم ریختن محاسبات صهیونیست‌ها در جبهه شمالی اتخاذ کرده، این است که همواره از عنصر غافلگیری استفاده می‌کند. به‌عنوان‌مثال درزمینه اعلام عملیات شناسایی موفقی که پهپاد هدهد حزب‌الله انجام داد، مقاومت بسیار هوشمندانه عمل کرد؛ به این صورت که صهیونیست‌ها تصور می‌کردند تصاویری که این پهپاد حزب‌الله جمع‌آوری کرده، صرفا همان تصاویر مواضع اسرائیل در حیفای اشغالی است که سه هفته قبل منتشر شد؛اما به فاصله کمتر از یک هفته از اعلام عملیات پهپاد هدهد، حزب‌الله کلیپ ویدئویی جدیدی با عنوان «برای کسانی که ممکن است نگران باشند» منتشر کرد که در آن مواضع حساس و حیاتی اشغالگران بدون اشاره به نام آن‌ها منتشر شده بود.
این ویدئو همچنین شامل ترجمه بخش‌هایی از سخنرانی سید حسن نصرالله به زبان‌های انگلیسی و عبری بود که در آن به صهیونیست‌ها هشدار داد: در صورت تحمیل جنگ گسترده به لبنان، مقاومت این کشور بدون توجه به قواعد درگیری و بدون هیچ سقفی وارد جنگ می‌شود و دشمن را پشیمان خواهد کرد.
روز سه شنبه هم حزب‌الله قسمت دوم از تصاویری که پهپاد حزب‌الله جمع‌آوری کرده بود را منتشر کرد که شامل مواضع نظامی حیاتی صهیونیست‌ها در جولان اشغالی سوریه است. این کلیپ تصویری تحت عنوان «ادامه دارد…» منتشر شد و به‌این‌ترتیب حزب‌الله موفق شده با استفاده از عنصر غافلگیری، اسرائیلی‌ها را در حالت نیم‌خیز قرار دهد و آن‌ها همچنان منتظر شوک‌های جدید باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha