• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1403050100397
  • خبرنگار : 71584

مدیرعامل شستا خبر داد

سرمایه‌گذاری‌های جدید شستا برای تضمین آینده کارگران و بازنشستگان

سرمایه‌گذاری‌های جدید شستا برای تضمین آینده کارگران و بازنشستگان

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین‌اجتماعی (شستا) از برنامه‌ریزی و اقدام برای سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار میلیارد تومانی و اشتغالزایی این صندوق برای ۴۰۱۰ نفر در جهت جهش تولید و ارتقای بهره‌وری و صرفه‌جویی ارزی خبر داد.

به گزارش ایسنا، عارف نوروزی در مراسم افتتاح پروژه‌های شستا با سرمایه‌گذاری۲۶ هزار میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای ۴۰۱۰ نفر که با حضور وزیر و جمعی از معاونان و مدیران ستاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، اقدامات شستا بر اساس ریل‌گذاری جدید و به منظور توسعه اقدامات در قالب دانش بنیان‌ها و هوشمندسازی و اصلاح سیستم‌های نرم‌افزاری برنامه‌ریزی و انجام می‌شود. برای این کار بودجه کافی تخصیص پیدا کرده و با سرعت در حال بروزرسانی اقدامات و توسعه دانش بنیان‌ها و داخلی‌سازی قطعات و فناوری‌های لازم در شستا هستیم، زیرا ما امانت‌دار سرمایه کارگران و بیمه‌پردازان تامین اجتماعی و بازنشستگان و خانواده‌های آنها هستیم.

وی با بیان اینکه اقدامات شستا در زمینه نهادینه‌سازی شفافیت و بهبود بنگاه‌داری، حفظ دارایی‌های خانواده بزرگ تامین اجتماعی و رعایت امانت آنان، موجب امیدآفرینی در خانواده بزرگ بیمه پردازان و بازنشستگان تامین اجتماعی شده است، افزود: در شستا خادم کارگران ایرانیم و از تلاش برای این قشر زحمتکش ذره‌ای کوتاه نیامده و خستگی ناپذیر به اقدامات‌مان ادامه می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات شستا به منظور افزایش سرمایه‌ها و تضمین دارایی‌های کارگران و بازنشستگان توسعه پیدا کرده است، گفت: هلدینگ‌های زیر مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی ماموریت پیدا کرده‌اند تا اقدامات خود را توسعه دهند و بر همین اساس تعدادی از اقدامات به سرانجام رسیده و در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.

نوروزی در ادامه با اشاره به افتتاح معدن طلای تفتان خاطرنشان کرد: این معدن با ذخیره قابل توجه ۱۰۰ میلیون تن کانسنگ با عیار متوسط ۱.۶ ppm، یکی از بزرگترین معادن طلای کشور به شمار می‌رود و نقش مهمی در تغذیه کارخانه استحصال طلای تفتان ایفا می‌کند.

به گفته وی، پروژه احداث کارخانه استحصال طلای تفتان در سال ۱۴۰۱ در منطقه سیستان و بلوچستان آغاز شد و در مدت ۲۰ ماه به سرانجام رسید. این پروژه برای ۶۸۶ نفر شغل مستقیم و برای هزار نفر شغل غیرمستقیم ایجاد کرده است. در این کارخانه با ظرفیت تولید ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا در سال فعالیت می‌کند و برای تولید یک تن طلا تا پایان سال ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی شده است.

مدیرعامل شستا حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای احداث این کارخانه را ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: این کارخانه نمادی از عزم و اراده ملی برای توسعه و آبادانی هر چه بییشتر خطه زرخیر سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود. همچنین با توجه به برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری انجام شده، طراحی یک کارخانه در نزدیکی کارخانه فعلی و با هدف تولید ۵ تن طلا تا پایان سال ۱۴۰۵ در حال انجام است. این کارخانه با تولید ۱۰ تن طلا تا پایان سال ۱۴۰۸ عملا نیمی از تولید طلا در کشور را به خود اختصاص خواهد داد و در نتیجه ارزش طلای تولیدی کشور در افق ۱۴۰۸ معادل ۱۲۰۰ میلیون دلار خواهد بود.

وی دیگر پروژه افتتاح شده در این مراسم، را پروژه پلنت ۴ اکسیژن در شرکت ذوب‌آهن اصفهان اعلام کرد و با اشاره به اینکه که این پروژه با سرمایه‌گذاری ۳۸.۵ میلیون دلار اجرا شده است، افزود: در این پروژه ۲۵ هزار مترمکعب بر ساعت اکسیژن با هدف بهبود روند تولید در این کارخانه تولید می‌شود که منجر به اشتغالزایی ۱۵۰ نفری از محل نیروهای موجود شده است.

مدیرعامل شستا درباره دیگر پروژه بهره‌برداری‌شده یعنی، پروژه کوره پاتیلی (LF) که در شرکت ذوب آهن اصفهان احداث شده است، نیز افزود: این پروژه هم با سرمایه‌گذاری ۲۹۴ میلیارد تومانی و ۱۱ میلیون دلار با هدف افزایش تولید سالانه به میزان یک میلیون تن به مرحله اجرا رسیده و در مجموع منجر به بهبود روند تولید در این کارخانه شده است؛ میزان اشتغالزایی این پروژه هم ۱۱۰ نفر از محل نیروهای موجود است.

نوروزی همچنین درباره مخازن چهارگانه ذخیره آب اذعان کرد: محل اجرای این پروژه در کارخانه ذوب‌آهن اصفهان است؛ برای این پروژه ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و هر مخزن از مخازن چهارگانه ۳۷ هزار مترمکعب گنجایش دارد؛ اشتغالزایی این پروژه هم ۱۵۰ نفر است.

وی با اشاره به توسعه ظرفیت تولید در گروه صنعتی بارز در کرمان و کردستان که امروز به بهره‌برداری رسید نیز گفت: در این پروژه شرکت تابعه شستا هم ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده تا ۱۰ هزار تن در سال به تولید لاستیک گروه صنعتی بارز افزوده شود. این پروژه ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است.

نوروزی درباره افتتاح خط تولید کاشی مینیاتوری و استخری در کارخانه سرام آرا قزوین نیز تصریح کرد: این پروژه با سرمایه ۱۰۰ میلیارد تومانی راه‌اندازی شده است؛ با راه‌اندازی این خط ۴۰۰ هزار مترمربع در سال به تولیدات این کارخانه افزوده می‌شود؛ ضمن اینکه امکان صادرات به میزان ۸۰۰ هزار دلار در سال نیز فراهم شده و در مجموع ۱۳۵ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال جدید دارد.

وی همچنین درباره پروژه موم‌گیری در شرکت نفت ایرانول خاطرنشان کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری ۲۳۷ میلیارد تومانی با هدف بهبود کیفیت محصولات تولیدی به مرحله افتتاح رسیده است؛ با افتتاح این پروژه پتانسیل صادرات ۳۸ میلیون دلاری در شرکت نفت ایرانول فراهم شده است.

نوروزی تصریح کرد: توسعه میدان نفتی شادگان خوزستان با سرمایه‌گذاری ۳۰۸ میلیون دلاری تاپیکو آماده آغاز اجرای طرح است؛ این پروژه ۶۰۰ میلیون بشکه نفت در ۱۳ سال با درآمد ۴۵۸ میلیون دلاری نصیب کشورمان می‌کند. اشتغالزایی این پروژه هم ۱۰۶۵ نفر است.

وی افزود: احداث خط انتقال و تصفیه‌خانه در جوار پتروشیمی خراسان شمالی با سرمایه‌گذاری ۱۲۰۰ میلیارد تومانی هم امروز به بهره‌برداری رسید که ۷ میلیون مترمکعب در سال ظرفیت دارد و موجب می‌شود همین مقدار برداشت آب از منابع زیرزمینی کاسته شود. این پروژه منجر به استمرار و حفظ فروش ۱۰۰ میلیون دلاری تولیدات این کارخانه می‌شود؛ ۷۵ نفر هم در این پروژه مشغول به کار شده‌اند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی افزود: هلدینگ سیمان فارس و خوزستان هم با افتتاح پروژه خط تولید کیسه پروپیلن شهرستان آبیک با سرمایه‌گذاری ۳۲۰ میلیارد تومانی، ۱۰۰ میلیون عدد کیسه پروپیلن تولید خواهد کرد؛ میزان اشتغالزایی این پروژه هم ۸۵۰ نفر است. 

وی گفت: کارخانه خوراک دامداری ملاردشیر هم با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومانی شرکت کشت و دام و صنایع لبنی تامین قرار است ١٣٠ هزار تن شیر در سال تولید کند؛ با افتتاح این پروژه امکان صادرات ۴۰۰ هزار دلاری فراهم شد.

نوروزی در پایان تاکید کرد: روند خدمت‌رسانی و توسعه سرمایه‌گذاری‌های جدید برای تضمین آینده کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان ادامه دارد و در آینده نزدیک تعداد زیادی از پروژه‌ها که احداث آن از ماه‌های گذشته آغاز شده بود به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید. سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار میلیارد تومانی و اشتغالزایی برای ۴۰۱۰ نفر در جهت جهش تولید و ارتقای بهره‌وری و صرفه‌جویی ارزی برنامه‌ریزی و اقدام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha