• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403081410175
  • خبرنگار : 71368

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران اعلام کرد

پایش برنامه‌های آموزش شهروندی شهر تهران

پایش برنامه‌های آموزش شهروندی شهر تهران

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران از پایش برنامه‌های آموزش شهروندی شهر تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی امیری در حاشیه همایش شهر آرمانی که در مورد آموزش شهروندی برگزار شده با بیان اینکه ما دوره‌های آموزشی و دوره‌های تبیینی طی ۶ ماه نخست سال در سطح مناطق با مدیران و کارکنان این حوزه برگزار کردیم و امروز نخستین دوره سلسله همایش‌های آرمانشهر یا شهر آرمانی با اداره کل آموزش‌های شهروندی شروع خواهد شد.

وی با بیان اینکه اولین هدف ما این است که ویژه برنامه‌های این حوزه را تببین و ارزیابی کنیم و درباره برنامه‌هایی که در آینده خواهیم داشت، گفت‌وگو کنیم، گفت: با توجه به اینکه اخیرا اداره کل آموزش‌های شهروندی به عنوان دبیرخانه آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران توسط شورای اسلامی شهر تهران تعیین و دستورالعمل اجرایی آن هم توسط شهردار تهران به مناطق ۲۲ گانه ابلاغ شده، یکی از وظایفمان این است که همکاری بین بخشی و هم افزایی در مجموعه شهرداری تهران ایجاد شود. این در حالیست که از سازمان‌های همکار در شهرداری تهران مانند آتش نشانی، مدیریت بحران، محیط زیست و سایر همکاران مثل حمل و نقل و همچنین سازمان‌های دیگری که خارج از شهرداری با ما همکاری دارند مانند نیروی انتظامی، حوزه هنری کودک و آموزش و پرورش برای ایجاد هم‌افزایی دعوت کردیم.

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران با بیان اینکه کارشناسان امروز بر اساس اهداف پیش‌بینی‌شده و شاخص‌ها تقدیر می‌شوند گفت: این شیوه‌نامه دارای شاخص‌هایی است که به‌صورت ماهانه مانیتور، ارزیابی و پایش می‌شوند. هر شش ماه یک بار، ارزیابی جامع انجام می‌دهیم و بر اساس ارزیابی‌های اخیر، از افراد تقدیر می‌شود و ما در این حوزه به تقسیم‌بندی پرداخته‌ایم و طبق حکم ۸۵ برنامه چهارم شهرداری تهران، دو حکم به‌طور مستقیم به ما مربوط است. یکی از آن‌ها به بحث مشارکت‌ها می‌پردازد و تشکیل کانون‌های نوجوانان در دستور کار ما قرار دارد.

وی ادامه داد: این کانون‌ها یکی از آیتم‌های مهم ما است و در حال حاضر تقریباً ۳۰۰ کانون نوجوانان دختر و پسر داریم که بالغ بر ۱۵ هزار نفر عضو آن‌ها هستند. علاوه بر این، در ماده ۸۵ برنامه چهارم، ۱۰ عنوان آموزشی در قالب طرح "۱۰ در ۱۰۰"  احصاء شده که شامل برنامه‌های آموزشی در حوزه‌های محیط زیست، پسماند، اخلاق، آداب شهروندی، همسایگی، مدیریت بحران، آتش‌نشانی، حمل‌ونقل و ترافیک و نظایر آن است. این برنامه‌ها در سطح مناطق ۲۲ گانه در حال آموزش هستند.

امیری با بیان اینکه طی سه سال گذشته، ما توانسته‌ایم تقریباً ۲ میلیون نفر از شهروندان را تحت پوشش خدمات قرار دهیم. گروه سنی هدف ما همه گروه‌ها هستند، اما تمرکز ویژه‌ای بر گروه کودک و نوجوان، به‌ویژه دانش‌آموزان داریم به دلیل تأثیرگذاری بیشتری که این حوزه در فراگیری آموزش‌ها دارد.

وی گفت: فعالیت‌های ما نیز از طریق مرکز مطالعات حوزه اجتماعی و فرهنگی نظرسنجی و اثرسنجی می‌شوند که به‌صورت دوره‌ای انجام می‌گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha