• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1403081410394
  • خبرنگار : 71062

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران

باید به شبهه‌های مربوط به فرهنگ ایثار و شهادت پاسخ داده شود

باید به شبهه‌های مربوط به فرهنگ ایثار و شهادت پاسخ داده شود

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امروزه مفاهیم ایثار و شهادت در بین برخی نقاط جهان به صورت دیگری معنی می‌شود و این به دلیل تبیلغ دشمنان است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌ مقد مراسم افتتاحیه محصولات فرهنگی و مرکز برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی «کوثر» سخن می‌گفت، افزود: این نوع اقدامات نوآورانه باید ادامه یابد. از سوی دیگر باید با غنی‌سازی اقدامات، بهره وری هم مورد توجه بیشتر باشد.

وی  ادامه داد: انتخاب نوع کتاب و موضوع آن و آگاهی از نیاز و ذائقه مخاطبان از دیگر اقدامات مسئولان این مرکز باشد چون صرف فروش کتاب دیگر کارآیی لازم را ندارد و به تنهایی نمی‌تواند فرهنگ کتابخوانی را ترویج کند. راه‌اندازی تالار گفتگو  مکمل کتابفروشی است تا در رفتارهای فرهنگی تاثیرگذار باشد.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم اظهار کرد: باید همواره کارهای ابتکاری انجام شود که در سه موضوع قابل بررسی است: آگاهی، بصیرت و مهارت.

وی گفت: برای ایجاد یک مرکز فرهنگی که پسوند تالار گفتگو دارد باید برنامه‌ریزی شود مثلا پاسخ به شبهات یکی از این برنامه‌ها باشد. دشمنان در تمامی مبانی اعتقادی ما شبهه ایجاد و آن را بزرگ می‌کنند. امروزه مفاهیم ایثار و شهادت در بین برخی نقاط جهان به صورت دیگری معنی می‌شود و این به دلیل تبیلغ دشمنان است.

وی در پایان گفت: یکی از گرفتاری‌های ما در عرصه فرهنگی این است که چون نمی‌توانیم برای برخی شبهات پاسخ درست بدهیم سکوت می‌کنیم.

پیش از سخنان حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم، میثم جعفری مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر  طی سخنانی گفت: گردشگری نوعی سبک زندگی است و ما در این سازمان ارائه خدمات آنلاین، اثرگذاری در عرصه‌های، فرهنگی هنری را در اولویت قرار داده‌ایم و افتتاح محصولات فرهنگی و مرکز برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی «کوثر» در این راستا محسوب می‌شود. از سوی دیگر به دنبال تخصصی کردن خدمات برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران هستیم.

رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های کشور نیز گفت: در کشور دغدغه کتاب و کتابخوانی  زمانی مشکل می‌شود که کتاب درست به دست مخاطب نمی‌رسد. ما ۲۴ هزار مجوز نشر داریم که از این تعداد ۵ هزار نشر فعال هستند.

راضیه تجار -نویسنده- نیز گفت: هنرمندان خلوت گزین هستند اما دوست دارند حرف‌شان منتشر شود. مشکلات اهل قلم را می‌شناسم. هنرمند در درجه اول توجه می‌خواهد . نبود پشتوانه مالی از جمله موانع پیش روی هنرمندان است. هنرمند نباید در مشکلات غرق شود لذا وظیفه دولتمردان توجه به حل این مشکلات است.

تجار اظهار کرد: وجود چنین پاتوق‌هایی در چنین فضایی مایه خوشحالی و محلی مناسب برای ارتباط گیری هنرمندان با نسل جدید است.

حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این مراسم گفت:اوج افتخار ما خادمی برای اهالی فرهنگ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha