• دوشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403091913963
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه خبر داد

اعطای دوگرنت جدید پژوهشی و فناوری در دانشگاه علم و صنعت

اعطای دوگرنت جدید پژوهشی و فناوری در دانشگاه علم و صنعت

رییس دانشگاه علم و صنعت از اعطای دوگرنت جدید پژوهشی و فناوری در این دانشگاه خبر داد و گفت: دو گرنت جدید با نام گرنت فناوری شاکر (احمد بن شاکر خراسانی) و گرنت پژوهشی کاشانی (غیاث‌غیاث‌الدین جمشید کاشانی) در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

به گزارش ایسنا، داوود یونسیان در آیین تجلیل از نام‌آوران، پژوهشگران و فناوران نمونه دانشگاه علم و صنعت که امروز به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، گفت: در پژوهش سه ضلع وجود دارد؛ اولین ضلع آن پژوهشگر کیفی، ضلع دوم زیر ساخت و ضلع سوم مواد از جمله پژوهشگر پسادکتری، سرباز پژوهشگر و ... است. در همین راستا در دانشگاه علم و صنعت ۱۰ نوع گرنت طراحی کردیم که هر کدام از آن‌ها یک ضلع از این سه ضلع پژوهش را تامین می‌کند. عمده این گرنت‌ها اجرایی شده و از نظر مالی پرونده آنها در حال بسته شدن است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و صنعت به واسطه بنیه پژوهش و فناوری خود در ۴ تا ۵ سال اخیر به صورت مداوم رشد داشته است و این دانشگاه معادل یک درصد برتر دانشگاه‌های دنیا است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اهداف دانشگاه‌ها با طرح این سوال که آیا حل مشکلات جامعه و صنعت از وظایف دانشگاه‌هاست؟، ادامه داد: در دنیا این وظیفه بیشتر بر عهده شرکت‌های دانش بنیان است و بخش‌های مختلف برای حل مشکلات خود به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان می‌روند. در حال حاضر دانشگاه‌های دنیا وظیفه تحول در جامعه و صنعت را بر عهده دارند و نقش دانشگاه‌ها بیشتر خط شکنی و مهندسی آینده ممکن و باورپذیر است.

یونسیان با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید به ابر روندها توجه داشته باشند، ادامه داد: ابرروندهایی مثل سلامتی، جهانی‌شده، ارتباط سریع و آسان، فردگرایی، حمل و نقل، امنیت، المان‌های جدید اقتصاد مثل بیت کوین و .... موضوعاتی هستند که توجه به آن‌ها می‌تواند به ما در پژوهش جهت دهد.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری خطرپذیری به عنوان یکی از اضلاع فناوری، افزود: سرمایه‌گذاری خطرپذیر یکی از مسائلی است که ما برای آن برنامه‌ریزی کردیم و سرمایه خطر پذیر ما در حال حاضر ۵، ۶ برابر شده است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه آیین نامه مراکز نوآوری در این دانشگاه تدوین شده است، گفت: همچنین در فراخوان ناحیه نوآوری دانشگاه علم و صنعت ۵۰ شرکت اطراف دانشگاه اعلام آمادگی کردند.

وی خاطرنشان کرد: باید ارتفاع دید خود را در دانشگاه‌ها تغییر دهیم و اساتید و دانشجویان ما این قابلیت را دارند من آینده کشورمان و جهان را تحت تاثیر قرار دهند. کار دانشگاه اثرگذاری در جامعه است نه اینکه کارهایی که از قدیم مرسوم بوده در پژوهش و فناوری را دنبال کنیم.

یونسیان در مورد سه برنامه‌ جدید دانشگاه علم و صنعت گفت: دو گرنت جدید با نام گرنت فناوری شاکر (احمد بن شاکر خراسانی) و گرنت پژوهشی کاشانی (غیاث‌الدین جمشید کاشانی) را در دستور کار داریم. همچنین راه‌اندازی ستاد ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان را نیز پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha