به گزارش ایسنا، حسین دهقان در رویداد آموزشی و توانمند سازی گروههای جهادی و مردمی حوزه سلامت بنیاد علوی (اسما) با بیان اینکه از ابتدای انقلاب بنا داشتیم محرومیت در کشور ریشه کن شود، گفت: محروم را اینگونه تعریف میکنیم که استعداد و دانش دارد اما امکانات در دسترس ندارد. امروز در جمهوری اسلامی به برکت نظام، ۹۸ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار امکانات مورد نیاز مانند آب، برق، گاز، مدرسه و... را دارند.
وی با بیان اینکه ما یک دوران گذاری را زمینهسازی کردیم و اکنون سعی کردیم خدماتی مانند آموزش و بهداشت را در روستاها بنیان نهاده تا از زیست بوم روستا محافظت کنیم افزود: اگر به دنبال محرومیت زدایی هستیم باید سلامت، مهارت و آموزش را ایجاد کنیم. فردی که این ۳ مورد را دارد، دیگر بیکار نیست، انسان بیکار یک انسان بیهویت است. ما به واسطه اشتغال هویت ایجاد میکنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه باید خدمات را به فضای مجازی برده و از طریق پلتفرمها ارائه کنیم، ادامه داد: دوران ساخت فیزیکی گذشته است و تا چه زمانی باید ساخت و ساز انجام دهیم؟
دهقان با بیان اینکه ایران تنها تهران نیست، عنوان کرد: سراسر ایران باید از خدمات پایتخت بهرهمند شوند. ما این آمادگی را داریم که ظرفیتهای خود را به سراسر کشور انتقال دهیم. در یک برنامه ۳ تا ۵ ساله کشور را باید به مرز استانداردی از خدمات مختلف شهروندی برسانیم.
رئیس بنیاد مستضعفان اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم در قالب تفاهمنامه ای که امضا رسید یک حرکت جهادی علمی در کشور راهاندازی کنیم.
دهقان با بیان اینکه آنچه ما عمل کرده و می کنیم استفاده از توان مجموعه گروههای جهادی و متخصص در کشور است که علاقه مندند بصورت جهادی و داوطلبانه در این گروهها شرکت کنند، گفت: وقتی این امکانات در کنار برنامهها و ظرفیتهای وزارت بهداشت قرار گیرد یقیناً میتوانیم کار بزرگی انجام دهیم حتی می توان گفت معجزه اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه نگاه این است که چگونه میتوانیم عدالت دسترسی یا عدالت سلامت را دنبال کنیم، افزود: غربالگری شنوایی یا بینایی بچه های نوزاد و زیر شش سال یا بحث مادران باردار یا بحث های کلان مطرح شده است.
دهقان با بیان اینکه امسال خدمتهای انجام شده بیش از ۱.۵ میلیون نفر را تحت پوشش قرار داده است، ادامه داد: در برنامه سه ساله این آمار به سه یا بیش از سه میلیون نفر خواهد رسید.
وی عنوان کرد: این به این معناست که حفرههای مانده و کم توجه شده را پر کنیم و حداقل خدمتی که حق مردم است را بتوانیم به آن ها بدهیم.
رییس بنیاد مستضعفان درباره بندهای تفاهم نامه گفت: مجموعه دانشگاه ها، متخصصین، مجموعه ظرفیتهای وزارت بهداشت درمان و مجموعه های ما بتوانند خدمات اعلام شده را ارائه دهند.
به گزارش ایسنا، ظفرقندی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در حاشیه این مراسم با بیان اینکه امکانات موجود در بنیاد مستضعفان با هدف خدمت به محرومان و مستضعفین است، گفت: این آرزوی حضرت امام و دستور ایشان بود، ما هم در حوزه وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی، نیروها، امکانات، ظرفیتها، اعضای هیئت علمی و پرستاران این آمادگی را دارند که در این کار جهادی مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه برنامهریزی و هم افزاییها در این راستا باید انجام شود، افزود: ظرفیتها باید روی هم گذاشته شود تا به وجه احسن کارها انجام شود، گفتوگوهایی انجام و تفاهمنامهای آماده شد که امروز به امضا رسید و امیدواریم که خیر و برکت آن در حوزه سلامت به مردم و محرومان برسد.
انتهای پیام
نظرات