• دوشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403102417856
  • خبرنگار : 71368

در همایش شهر آرمانی حوزه سلامت شهر تهران مطرح شد

از حضور ۳۰ هزار سالمند در پایتخت تا تلاش شهرداری تهران برای حال خوب تهرانی‌ها

از حضور ۳۰ هزار سالمند در پایتخت تا تلاش شهرداری تهران برای حال خوب تهرانی‌ها

در همایش شهر آرمانی حوزه سلامت شهر تهران بر تلاش شهرداری تهران برای ساخت حال خوب تهرانی‌ها و بهره‌مندی ۳۰ هزار سالمند از خدمات شهرداری تهران تأکید شد.

به گزارش ایسنا، محمدامین توکلی زاده در دوشنبه های آرمانی معاونت فرهنگی واجتماعی شهرداری تهران که این هفته در راستای تبییین برنامه‌های اداره کل سلامت برگزار شد با بیان اینکه با بیان اینکه هدف شهر آرمانی بازخوانی مسیری که آماده‌ایم و نگاه به آینده که از این به بعد چه باید انجام دهیم،  است، اظهار کرد: ما در مدیریت شهری می‌دانیم که مدیریت واحد شهری محقق نمی‌شود و دستگاهای مختلف در حوزه‌های مختلف امکانات و بودجه و وظیفه دارند و کار قرارگاه سلامت این بود که دستگاه های دخیل در امر سلامت شهروندان را گردهم جمع کند؛ اما با این حال کانون های مردمی بار اصلی را به دوش کشیدند و نگداشتند وقتمان را تلف کنیم چراکه این افراد  با  محدودیت‌های سلامتی در محلات شهر آشنا بودند و با راهنمایی درست به ما کمک کردند که بودجه محدود و وقتمان را درست استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از کارهای بزرگی که در این دوره رخ داد کرسی مطالبه گری است که تلاش کردیم حرفهای آنها بدون یانسور شنیده شود گفت: شهردار تهران فراتر از مسئولیت‌هایش در حوزه اجتماعی وارد شد به عنوان مثال معتادان دارای زخم باز با محدودیت در پذیرش مواجه بودند اما اکنون پذیریش این افراد در مراکز تخصصی در حال انجام است. 

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه دایره کارهایی که می‌توانیم انجام دهیم را گسترش داده‌ایم، گفت: "حال خوب" یکی از فعالیت‌هایی است که شما فقط یک نام از آن می‌شنوید؛ اما در این مدت  اقدامات و پویش های زیاد برگزار شد البته معتقدم  که اگر به خودمان نمره بالا بدهیم متوقف می‌شویم. بنابراین باید جای نقد را باز بگذاریم.

در ادامه حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران نیز با بیان اینکه ما به پایان کار خود و ماموریت هایمان نزدیک می شویم، ادامه داد: روزهای اول به ما گفتند که هدف جلب رضایت خداوند است و جلب رضایت خدا تنها با خدمت صادقانه به مردم است وتلاش کردیم صادقانه، بی منت و مقتضی به شهروندان خدمت کنیم.

وی با بیان اینکه سلامتی تاجی است بر سر انسان که تنها افراد بیمار آن را درک می کنند، گفت: سلامتی در ردیف امنیت می دانن اما به نظر من سلامت  بلکه بر امنیت مقدم است.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به اینکه هدف از زندگی این است که به مراتب عالی سلامت دست یابیم، ادامه داد: سلامت به معنای حفظ سرمایه انسانی است. یاد تمام شهدای سلامت را گرامی می‌دارم، ما امروز به واسطه جانفشانی و ایثار این عزیزان داریم زندگی می‌کنیم.

صاحب با تأکید بر اینکه ما وظیفه داریم که مردم را توانمند کنیم تا از خودشان مراقبت کنند، گفت: اصل کار ما ساختن حال خوب شهروندان با افزایش آگاهی و سواد سلامتی آنهاست و نباید سلامت را محدود به تندرستی کنیم و باید به سلامت روان نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

شهر برای همه شهروندان است

به گزارش ایسنا، پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران هم با بیان اینکه "حال خوب ساختنی است" افزود: شهر خوب هم ساختنی است و شهر باید توسط شهروندان ساخته شود و شهروندان نیز باید در ساختن شهر و مراقبت از آن مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب شهرداری تهران این است که موضوع سلامت را از دل محلات مورد توجه قرار داده است، گفت: مدیریت شهری باید زمینه‌های محدودیت برخی شهروندان را رفع کند و درصدد جبران آن بر بیاید و نباید این ترجمه که معلولیت یعنی محدودیت در سطح شهر قرائت شود و نباید فکر کنیم که چون فردی معلول است پس باید داخل خانه اش بماند و مدیریت شهری باید این محدودیت را جبران کند.

نایب رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه باید خدمت را به افراد معلول نزدیک‌ کنیم نه اینکه چهار باشگاه برای معلولان تهیه کنیم و به معلولان بگوییم خودت را به این ورزشگاه‌ها برسان، گفت: شهرداری باید تمام مراکز خود را مناسب سازی کند و این مهم را در سطح شهر توسعه دهد و باید خدمات حداکثری برای معلولان فراهم کنیم.

سروری با تاکید بر اینکه باید به سلامت روان نیز توجه شو، ادامه داد: باید دست به دست هم دهیم تا حرکت عدالت محورانه ای که "شهر برای همه شهروندان است" را در تهران اجرایی کنیم.

بهره‌مندی ۳۰ هزار سالمند از خدمات شهرداری تهران

به گزارش ایسنا، در ادامه بشردوست دبیر مرکزی کانون جهان‌دیدگان شهر تهران هم با بیان اینکه نقطه ارتباط سالمندان و مردم محلی در تمام محلات، دبیران کانون‌های سالمندی محلات هستند که هرگونه خدمات و سیاست‌گذاری در حوزه سالمند از طریق دبیران به مردم محلات انتقال پیدا می‌کند، گفت: یکی از بهترین برنامه‌هایی که در حوزه سالمندی انجام شد؛ برنامه‌ نشاط سالمندی است و این برنامه بهانه‌ای شد که دست‌اندرکاران در کنار یکدیگر قرار گیرند و اوقات خوشی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه گنجینه‌های شهر یکی دیگر از برنامه‌هاست که در آن هنرمندان و نخبگان سالمند شناسایی می‌شوند، بیان کرد: این افراد در برنامه گنجینه‌های شهر معرفی می‌شوند و از آنها قدردانی می‌شود. بیش از ۳۰ هزار سالمند داریم که از خدمات و برنامه‌ها بهره می‌برند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha