• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۲:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403112418539
  • خبرنگار : 50990

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کرد

کمبود سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها

کمبود سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها

ایسنا/خراسان رضوی عضو کمیسیون بهداشت مجلس در حاشیه بازدید از مراکز درمانی و پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، با انتقاد از کمبود سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری، خواستار حمایت بیشتر سیاست‌گذاران از رویکردهای پیشگیرانه به ویژه در حوزه بیماری‌های صعب‌العلاج شد.

سید محمد جمالیان چهارشنبه ۲۴ بهمن‌، در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از مراکز درمانی و پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی مشهد با اشاره به اهداف اصلی جهاد دانشگاهی در توسعه فعالیت‌های تحقیقاتی، حمایت از پژوهشگران و تبدیل ایده‌ها به محصول، اظهار کرد: خوشبختانه امروز شاهد هستیم که جهاد دانشگاهی علاوه بر وظایف اصلی خود، در حیطه‌های درمانی نیز ورود کرده و ظرفیت‌های مناسبی را برای دسترسی اقشار ضعیف به خدمات درمانی فراهم کرده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعرفه‌های مناسب جهاد دانشگاهی در امور آزمایشگاهی، مشاوره ژنتیک و درمان بیماران سرطانی، خاطرنشان کرد: با وجود تعرفه اقتصادی و به صرفه، خدمات با تمام قوت به ویژه به دهک‌های پایین جامعه ارائه می‌شود. تست‌های آزمایشگاهی پیشرفته، مشاوره‌های ژنتیک و درمان بیماران سرطانی و درمان سرپایی با ۶ تخت از جمله اقدامات ارزشمند این نهاد است. این اقدامات بسیار ارزنده‌ و مفید است که مرهون آن زحمات جهادی اعضای این سازمان تلقی می‌شود که بدون خستگی خدمات ارائه می‌دهند. 

جمالیان با تاکید بر اهمیت پیشگیری در حوزه بیماری‌های صعب‌العلاج، از رویکرد جهاد دانشگاهی در راه‌اندازی مرکز تشخیص زودهنگام سرطان استقبال کرد و افزود: با توجه به افزایش میزان سرطان در کشور و دنیا، تشخیص  زودهنگام نقش موثری در جلوگیری از مرگ و میر و عوارض این بیماری دارد. هر ارگانی که بتواند در حوزه پیشگیری و غربالگری بیماری‌های صعب‌العلاج به‌خصوص سرطان کمک کند، ما قطعاً آنها را حمایت خواهیم کرد. 

وی با انتقاد از کمبود سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری، خواستار حمایت بیشتر سیاست‌گذاران از رویکردهای پیشگیرانه به ویژه در حوزه بیماری‌های صعب‌العلاج شد و گفت: پیشگیری بهتر از درمان یک شعار نیست، بلکه یک واقعیت است که متاسفانه به دلیل محدودیت منابع و اولویت درمان، در کشور ما به آن توجه کافی نمی‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با ابراز نگرانی از افزایش سرطان‌ها و بیماری‌های صعب‌العلاج در پی آلودگی هوا و مشکلات زیست‌محیطی، از اقدامات ارزشمند جهاد دانشگاهی در این زمینه قدردانی و آمادگی خود را برای حمایت از این فعالیت‌ها اعلام کرد.

کمبود سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها

لزوم افزایش حمایت قانونی و مالی از سازمان جهاد دانشگاهی 

احمد آریایی‌نژاد، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در حاشیه بازدید کمیسیون بهداشت و درمان از مراکز درمانی و پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی اظهار کرد: امروز فرصتی پیش آمد که بازدیدی از توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در بخش‌های آزمایشگاهی، ساخت ایمپلنت‌های دندانی و کارهای متعددی که انجام می‌دهند، داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید جایگاه جهاد دانشگاهی در امور پزشکی بیش از قبل دیده شود، اظهار کرد: بایستی حمایت قانونی و مالی بیشتری از نهاد جهاد دانشگاهی به عمل آید تا نقش خود را در پیشرفت امور مربوطه به ویژه خدمت به کشور پررنگ‌تر ببینند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از کارهای ویژه که باید انجام داد، دیده شدن نقش جهاد دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان است که می‌تواند دسترسی ما را به توانمندی علمی و عملیاتی برای استقلال علمی و توانمندی که در کشور داریم و می‌تواند جایگزین خارجی شود، افزایش دهد. آنان قادرند ما را تحریم کنند و ما می‌توانیم با همگرایی در عمل کمک کنیم تا استقلال ما بیش از قبل تأمین شود. سابق آشنایی با جهاد دانشگاهی داشته‌ام، این نهاد نیاز به حمایت و دیده شدن بیشتر دارد.

کمبود سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha