• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۱۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403112720267
  • خبرنگار : 50121

فرماندار اردستان:

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس اولویت آموزش‌وپرورش باشد

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس اولویت آموزش‌وپرورش باشد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: با توجه به وضعیتی که در مدارس شهرستان وجود دارد، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید اولویت مهم آموزش و پرورش و دیگر ادارات عضو شورای آموزش و پرورش در مدارس شهرستان اردستان باشد.

محسن حیدری، عصر امروز، شنبه ۲۷ بهمن، در شورای آموزش و پرورش شهرستان در اداره اردستان با اشاره به تاکید رئیس جمهوری و استاندار مبنی بر نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم اظهار کرد: نیاز است که یک جلسه خاصِ این موضوع داشته باشیم تا متوجه شویم طبق آمار چه مقدار ساختمان‌های مدارس شهرستان نیاز به بهسازی، تخریب و نوسازی دارد.

وی با بیان اینکه در شهرستان اردستان انجمن‌های مختلفی وجود دارد ولی تا زمانی که پول نداشته باشند اقدامی نمی‌کنند، افزود: در حال حاضر حدود ۳۰ واحد آموزشی در شهرستان اردستان نیاز به تخریب، بهسازی و نوسازی دارد.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان بر به‌روزرسانی و تشکیل هیئت مدیره انجمن خیرین مدرسه ساز شهرستان اردستان تأکید کرد و ادامه داد: تا زمانی که اطلاع دقیقی از وضعیت نیازهای مدارس شهرستان نداشته باشیم نمی‌توانیم از ظرفیت دیگر مسئولان شهرستان کمک بگیریم، بنابراین آموزش و پرورش اردستان موظف خواهد بود تا ۱۵ روز آینده نسبت به جمع‌آوری نیازهای مدارس شهرستان اقدام کند.

حیدری اظهار کرد: موضوع دیگری که ادارات آموزش و پرورش شهرستان باید پیگیر آن باشند، وضعیت تقسیم بندی و کسری نیروی انسانی در اداره ستاد شهرستان است.

وی با اشاره به شناسایی آسیب‌های اجتماعی در مدارس شهرستان اردستان گفت: طبق غربالگری که مدیران مدارس شهرستان و سامانه آموزش و پررورش انجام دادند ۱۴۶۶ فراوانی آسیب‌های اجتماعی در مدارس شهرستان وجود دارد که ۵۷۴ نفر به مرحله بحرانی آسیب‌های اجتماعی رسیدند.

فرماندار اردستان خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیتی که در مدارس شهرستان وجود دارد، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید اولویت مهم آموزش و پرورش و دیگر ادارات عضو شورای آموزش و پرورش در مدارس شهرستان اردستان باشد. از رسانه‌های شهرستان می‌خواهم خبرهای امیدآفرینی بیشتری در فضای مجازی منتشر کنند، زیرا نوجوانان و جوانان برای امید به آینده نیاز به خبرهای امیدوار کننده دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha