به گزارش ایسنا، دو منبع آگاه به رویترز گفتند: آدام پرسر، مدیر عملیاتهای تیکتاک که بر این واحد هم نظارت دارد، روز پنج شنبه، یادداشتی را برای کارکنان ارسال کرده و آنها را از این اقدام، مطلع کرده است.
به گفته منابع آگاه، اخراج تیمهای آسیا و اروپا، خاورمیانه و آفریقا همزمان با ارسال این یادداشت، آغاز شد.
این حرکت در حالی انجام میشود که سرنوشت تیکتاک، همچنان نامعلوم مانده است. این برنامه ویدیوی کوتاه محبوب که تقریبا نیمی از آمریکاییها از آن استفاده میکنند، ماه گذشته، در آستانه پایان مهلت قانونی برای فروش اجباری، برای مدت کوتاهی غیرقابل دسترس شد. بر اساس قانونی که در آمریکا به دلایل امنیت ملی، تصویب شده است، بایت دنس که مالک چینی تیکتاک است، باید داراییهای این اپلیکیشن را در آمریکا بفروشد، وگرنه با ممنوعیت مواجه میشود.
شو چو، مدیرعامل تیکتاک، در ژانویه سال گذشته، در کنار مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا و سایر مدیران شرکتهای بزرگ فناوری به کنگره آمریکا احضار شد و در جلسهای که قانونگذاران آمریکایی، شرکتها را به عدم محافظت از کودکان در برابر افزایش تهدیدات موجود در پلتفرمهایشان متهم کردند، در مقابل کنگره شهادت داد.
مدیر عامل تیکتاک در پاسخ به لیندسی گراهام، سؤالات سناتور جمهوریخواه گفته بود که این شرکت بیش از ۲ میلیارد دلار برای تلاشهای اعتماد و ایمنی هزینه خواهد کرد. این شرکت در اکتبر سال گذشته، صدها کارمند از نیروی کار جهانی خود، از جمله تعداد زیادی کارمند را در مالزی اخراج کرد، زیرا به استفاده بیشتر از هوش مصنوعی در نظارت بر محتوا متمرکز شده است.
تیکتاک اعلام کرده که ۴۰ هزار نیروی متخصص اعتماد و ایمنی در سراسر جهان دارد اما تعداد کارکنان اخراجی این شرکت هنوز معلوم نیست.
بر اساس گزارش رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز چهارشنبه، در ایر فورس وان به خبرنگاران گفت: با چین درباره تیکتاک صحبت کرده است زیرا آمریکا به دنبال فراهم کردن زمینه فروش این اپلیکیشن محبوب است.
انتهای پیام
نظرات