به گزارش ایسنا، علی شمسیپور در مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری یکی از ریشهدارترین و تاریخیترین جشنوارههاست، اظهار کرد: رویکرد اصلی این جشنواره هوشمندسازی است. هوشمندسازی یکی از مهمترین اتفاقاتی است که در مدیریت شهری در حال رقم خوردن است.
وی با اشاره به ارائه بالغ بر ۱۳۷۵ اثر به دبیرخانه جشنواره، بیان کرد: آثار پس از سه مرحله غربالگری توانستند به مراحل بعدی راه پیدا کنند. افراد منتخب براساس دو مبنا، یک اینکه اثر مربوطه حتما بر اساس علم جهانی باشد و دوم اینکه اثر مربوطه گرهگشا از مسائل شهری باشد، انتخاب شدند. این اتفاق وجه تمایز این جشنواره با دیگر جشنوارههای علمی و فرهنگی کشور است.
شمسیپور در ادامه به همکاری سایر نهادها اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۰۰ نفر از اساتید دانشگاهها، ۵۰ مرکز علمی و دستگاههای مختلف اجرایی کشور در برگزاری این جشنواره همکاری کردهاند.
علی شمسیپور در این مراسم با تاکید بر اینکه مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران محل اتصال بین علم و عمل، علم و صنعت، علم و عملیات و مدیریت شهری قرار گرفته و در ساختار مدیریت شهری جای خود را پیدا کرده، مطرح کرد: با تغییر رویکردی که مدیریت شهری و شهردار تهران داشت، ما شاهد افزایش ارتفاع سازمانی این مجموعه بودیم. مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در عرض نیز گسترشی داشته؛ به این مفهوم که در حال حاضر متناظر با هریک از حوزههای مسئولیتی شهرداری تهران، یک گروه علمی و یک مدیریت پژوهشی در ساختار و سازمان خود داریم و در حوزه مختلف درگیر کار علمی و پژوهشی هستیم.
وی به پاسخگویی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران به نیازهای مجموعه مدیریت شهری در حوزه سیاستگذاری پرداخت و گفت: این مرکز ضمن اینکه ناظر بر مسائل فنی و عملیاتی است؛ درگیر مسائل جدید و روز است و با مرور تاریخچه و گذشتهای که وجود داشته و همچنین ناظر بر آینده، طراحی و عملیات میکند.
شمسیپور در ادامه به استوار شدن مبنای کار بر دو مطلب علم روز و نگاه به دغدغههای شهروندان تاکید و بیان کرد: برخی از اقداماتی که در مرکز رخ میدهند در مرز علم جهانی هستند. مبنای کار سیاستگذار هم علمی و پژوهشی است و هم باید نگاه به نظر مردم داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در کارهای پژوهشی حتما مسئله افکارسنجی را خواهیم داشت، اظهار کرد: نگاه خواهیم کرد که شهروندان چه میخواهند. پس از اجرای پروژه نیز از شهروندان در خصوص نحوه اجرای پروژه نظرسنجی خواهیم کرد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: از شهردار تهران و دستاندرکارانی که در برگزاری جشنواره کمک کردند، تشکر میکنم.
بر اساس گزارش سایت شهر، اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری امروز - شنبه، ۴ اسفندماه ۱۴۰۳- همزمان با یازدهمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، علی شمسیپور رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران، یوسف حجت رئیس دانشگاه تربیت مدرس شهر تهران، مسعود نصرتی معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و برخی مدیران شهری برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات