• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۷:۳۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403122014134
  • خبرنگار : 71955

سه علت عمده تشکیل پرونده برای معلمان/ بررسی تخلف ناظم آذربایجانی

سه علت عمده تشکیل پرونده برای معلمان/ بررسی تخلف ناظم آذربایجانی
عکس تزئینی است.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تاخیر، غیبت، کم کاری و تنبیه بدنی دانش‌آموزان جزو موضوعاتی است که در خصوص آن‌ها بیشترین پرونده‌ها در این اداره تشکیل می‌شود گفت: برای ناظمی که در آذربایجان شرقی یک دانش‌آموز را تنبیه کرده بود، پرونده تشکیل و براساس تخلف صورت گرفته برای او رای صادر می‌شود.

محمد سلیمی‌ در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح نحوه گزینش افراد، با بیان اینکه در مرحله اول گزینش، اطلاعات فرد بر اساس تحقیقات محلی و دعوت به مصاحبه و ... انجام می‌شود گفت: اگر فرد اعتراض داشته باشد، به اعتراض او در هسته گزینش استان رسیدگی می‌شود؛ اگر در هسته گزینش استان تایید نشود، یک بار دیگر امکان اعتراض وجود دارد تا در سطح وزارتخانه بررسی شود.

وی با بیان اینکه در این گزینش یک نفر از هیئت عالی، یک مدیر کل و یک نماینده ریاست جمهوری بررسی‌ها را انجام می‌دهند افزود: خارج از این در هیئت عالی گزینش و دیوان عدالت پیگیری اعتراض‌ها صورت می‌گیرد، بنابراین امکان ورود ما به موضوع وجود ندارد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش به موضوعات پرونده‌های شکایتی نیز اشاره کرد و ادامه داد: ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، طبق قانون به مسائل گزینشی و مسائل مربوط به هیئت تخلفات نمی‌تواند ورود کند و بیشتر موضوعات عملکردی، مرتبط با ما است.

سلیمی با بیان اینکه موضوعات عملکردی شامل تاخیر، غیبت، کم کاری، تنبیه بدنی و ... است، به موضوع تنبیه بدنی دانش‌آموزان در یکی از مدارس آذربایجان شرقی اشاره و عنوان کرد: به موضوع ورود کرده‌ایم، پرونده ناظم متخلف به هیئت تخلفات اداری معرفی شده است. این هیئت با توجه به مستندات، طرف را احضار و توضیحات را بررسی می‌کند و بر اساس مشکل پیش آمده و میزان تخلف صورت گرفته، رای صادر می‌کند.

وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ نظارت مستمر و بازرسی‌های میدانی و موردی و تاکید بر سیستم‌های نظارتی جزو برنامه‌های مهم در سال ۱۴۰۴ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha